Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυφάδα: Κάμερες «έπιασαν» το μπορντό Ι.Χ. που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 36χρονο οδηγό μηχανής

Γλυφάδα: Κάμερες «έπιασαν» το μπορντό Ι.Χ. που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 36χρονο οδηγό μηχανής

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του, νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στον «Ευαγγελισμό» - Αυτόπτες μάρτυρες αποκαλύπτουν πώς κινήθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου

Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη έπεσε ένας 36χρονος πατέρας δύο παιδιών στη Γλυφάδα την ώρα που επέστρεφε με τη μηχανή του στο σπίτι. Παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του, αυτό που προέχει είναι να «ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του», λένε οι γιατροί

Την ημέρα της παραμονής των Χριστουγέννων, ο 36χρονος Μανώλης επέστρεφε στο σπίτι του, για να περάσει τη βραδιά με την σύζυγο και τα δύο παιδιά τους. Ωστόσο, λίγο πριν τις 08:30 ένα όχημα παρέσυρε την μηχανή, με αποτέλεσμα ο αναβάτης να βρεθεί αιμόφυρτος στο οδόστρωμα και εγκαταλελειμμένος, καθώς ο οδηγός του Ι.Χ. εξαφανίστηκε.

Ο 36χρονος Μανώλης που παρασύρθηκε από το διερχόμενο, μπορντό Ι.Χ. και δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο του «Ευαγγελισμού»

Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στον «Ευαγγελισμό»

«Η κατάσταση του είναι πάρα πολύ κρίσιμη, πάρα πολύ κρίσιμη. Δηλαδή η ενημέρωση η τελευταία είναι «δεν κουβεντιάζουμε κάτι άλλο αυτή την στιγμή από το να ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του» και εν συνεχεία να δούμε αν θα επανέλθει όπως ήταν ή αν θα έχει άλλα προβλήματα», ανέφερε ο πατέρας του.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις και οι δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση, μέσα από το Mega, να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός.

«Η μόνη ενημέρωση που έχω από την Τροχαία είναι πως ήταν ένα μπορντό αυτοκίνητο, οπότε όποιος έχει δει κάτι ένα μπορντό αυτοκίνητο να κινείται εδώ να έχει κάποιο χτύπημα οτιδήποτε παρακαλώ να μας ενημερώσουν», ανέφερε η σύζυγος του θύματος.

Τι λένε μάρτυρες

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο οδηγός του μπορντό ΙΧ παραβίασε το στοπ στην οδό Προποντίδας, στη συνέχεια συγκρούστηκε με τον άτυχο μοτοσικλετιστή στη διασταύρωση της με την οδό Βυζαντίου και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο οδόστρωμα, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε προς αυτή την κατεύθυνση.

Ένας κάτοικος της περιοχής, που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Ήταν με το αυτοκίνητο του πίσω από το μπορντό ΙΧ και είδε την παραβίαση του στοπ αλλά και τη σύγκρουση.

«Είχε ακατάσχετη αιμορραγία» λέει ο άνθρωπος που είδε πρώτος τον άτυχο 36χρονο πεσμένο στο έδαφος

«Τον γνώριζα τον Μάνο. Στην αρχή δυσκολεύτηκα να τον αναγνωρίσω, γιατί ήταν το κεφάλι του μέσα στα αίματα κι όταν τον γνώρισα προσπαθούσα κι εγώ με τον τρόπο μου να του δώσω κουράγιο. Δεν μπορούσε να ανασάνει λόγω των τραυμάτων του, δεν ξέρω, έβγαζε πολύ αίμα. Είχε ακατάσχετη αιμορραγία, τον γύρισα στο πλευρό, μπόρεσε να πάρει κάποιες ανάσες», είπε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για τον 36χρονο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του οδηγού, που αφού τον χτύπησε, τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο.

Βίντεο-«ντοκουμέντο»

Το Mega έχει εξασφαλίσει ένα βίντεο ντοκουμέντο με το όχημα που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτο τον 36χρονο πατέρα.

Το όχημα αυτό –όπως φαίνεται μέσα από το βίντεο– είναι έτσι:

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024