Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκλεψαν τις χρυσές βέρες ηλικιωμένης που πέθανε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας

Έκλεψαν τις χρυσές βέρες ηλικιωμένης που πέθανε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας

Οι δύο χρυσές βέρρες που φορούσε -μία δική της και μία του συζύγου της- εξαφανίστηκαν ξαφνικά - Θα κινηθεί νομικά η οικογένεια

Αδιανόητη είναι η καταγγελία γυναίκας, σύμφωνα με την οποία, έκλεψαν από την ηλικιωμένη μητέρα της που πέθανε στο νοσοκομείο τις δύο χρυσές βέρες που φορούσε!

Όπως καταγγέλλει η ίδια, η 86χρονη παραμονές των Χριστουγέννων υπέκυψε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Προτού όμως παραδώσουν τη σορό της στο γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι οι δύο χρυσές βέρες που φορούσε η γυναίκα είχαν κάνει «φτερά» και δηλώνει βέβαιη πως τις έκλεψαν κάποιοι μέσα από το νοσοκομείο.

Ο πόνος της απώλειας… μετατράπηκε σε οργή – Θα κινηθεί νομικά η οικογένεια

Η οικογένεια της 86χρονης δηλώνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά σε περίπτωση που δεν βρεθούν οι βέρες μέσα στις επόμενες μέρες.

«Θέλω απλώς τις βέρες των γονιών μου» ως ενθύμιο, λέει η κόρη της 86χρονης

Η 86χρονη γυναίκα νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό στη Νίκαια και παραμονές των Χριστουγέννων υπέκυψε. Τότε η κόρη της ζήτησε σαν ενθύμιο τις δύο χρυσές βέρες που φορούσε στα χέρια της. Μία δική της και μία του συζύγου της, που είχε πεθάνει πριν από χρόνια.

Όπως λέει στο Mega η κόρη της ηλικιωμένης, το γραφείο τελετών της έδειξε φωτογραφίες στις οποίες τα χέρια της μητέρας της, δεν είχαν βέρες. Η οικογένεια της 86χρονης εμφανίζεται πεπεισμένη πως πίσω από την κλοπή βρίσκονται εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Κι άλλοι σταυροί και κοσμήματα αξίας φάινεται να έχουν κάνει «φτερά» μέσα από το νοσοκομείο

Όπως λένε, στα δικά τους αυτιά έχουν φτάσει και άλλες αντίστοιχες καταγγελίες, για σταυρούς και κοσμήματα αξίας που εξαφανίστηκαν ξαφνικά.

Μέσα στον πόνο τους δηλώνουν αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση, με στόχο να τιμωρηθούν όλοι όσοι προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα από τον θάνατο ανθρώπων.

Το όλο θέμα κρατά ανάστατη την οικογένεια της 86χρονης που μέσα στον πόνο της, τις φετινές γιορτές ψάχνει απαντήσεις για τα όσα έγιναν μετά τον θάνατο της γυναίκας.

Έρευνα στο νοσοκομείο μετά την καταγγελία

Στο νοσοκομείο πραγματοποιείται έρευνα μετά την καταγγελία και οι συγγενείς της 86χρονης περιμένουν να ενημερωθούν.

«Ένας λόγος που αποφάσισα να απευθυνθώ σε ‘σας είναι για να μην ξανασυμβεί σε άλλους. Δεν ενδιαφέρομαι ούτε για ποινική δίωξη ούτε για αποζημίωση, θέλω απλά τις βέρες των γονιών μου» είπε η γυναίκα μιλώντας στο Live News.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024