Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν 2023: Οι καλύτερες ιδέες για να στολίσετε το πιο λαμπερό τραπέζι

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν 2023: Οι καλύτερες ιδέες για να στολίσετε το πιο λαμπερό τραπέζι

Επειδή το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι πρόκειται για μία από τις κορυφαίες στιγμές των γιορτών, ακολουθήστε τον παρακάτω σύντομο οδηγό για να το προετοιμάσετε σωστά.

Η περίοδος των γιορτών έχει επιτέλους φτάσει και όλοι απολαμβάνουμε την παρέα των αγαπημένων μας δίπλα στο στολισμένο δέντρο ή προετοιμαζόμαστε για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, όπου θα απολαύσουμε θεσπέσια εδέσματα και παραδοσιακά γλυκίσματα.

Εκτός από το γιορτινό μενού, αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι και η διακόσμησή του. Για να δημιουργήσετε γιορτινές συνθέσεις για κάθε γιορτινό γεύμα με οικογένεια και φίλους, μπορείτε να δοκιμάσετε:

Ξεκινήστε από τους χρωματικούς συνδυασμούς

Τίποτα δεν φωνάζει περισσότερο Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά από το λαμπερό κόκκινο και το ξεχωριστό πράσινο. Οπότε επιστρέψετε στους κλασικά αγαπημένους και παραδοσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς για να δημιουργήσετε την βάση της διακόσμησή σας.

Παραδοσιακά πιάτα και πιατέλες με κλασικές εικόνες όπως τα χριστουγεννιάτικα δέντρα ή οι χιονάνθρωποι θα αποτελέσουν ιδανικές επιλογές ενώ μην ξεχνάτε τις κόκκινες χαρτοπετσέτες με διάφορα χειμερινά ή γιορτινά σχέδια.

Ενσωματώστε φυσικά στοιχεία

Ανάμεσα στα γιορτινά σερβίτσια σας, μπορείτε να ενσωματώσετε φυσικά υλικά, όπως μικρά κουκουνάρια, πράσινες γιρλάντες γύρω από κεριά, κλάρες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και άλλα πολλά. Φυσικά μπορείτε να προσθέσετε και μικρά στολίδια, όπως μπάλες και φωτάκια για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Είναι μια πινελιά που θα «κλέψει» την παράσταση, δίνοντας μια πιο σικ επιλογή που ταιριάζει σε κάθε τραπέζι και φυσικά σε κάθε σπίτι.

Σουπλά ή τραπεζομάντηλο;

Μπορείτε να επιλέξετε και τα δύο, υπό προϋποθέσεις. Για να δημιουργήσετε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα, επιλέξτε ένα γιορτινό τραπεζομάντηλο, μονόχρωμο και με λίγα σχέδια, προκειμένου να δώσετε έμφαση στα σουπλά, επιλέγοντας τα πιο εντυπωσιακά.

Διαφορετικά μπορείτε να επιλέξετε μια χριστουγεννιάτικη τραβέρσα που θα ανανεώσει το σπίτι σας την ωραιότερη εποχή του χρόνου.

Πολύτιμες οι μικρές πινελιές

Επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, μην ξεχάσετε να ενσωματώσετε μικρά γιορτινά στοιχεία που θα απογειώσουν το αποτέλεσμα και θα κάνουν το κλίμα στους χώρους σας πιο cozy και φιλόξενο.

Γιορτινές πετσέτες, δίσκοι, καλύμματα καρέκλας, σετ αλατοπίπερου, μπολ και ποτήρια είναι καλές επιλογές που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας.

Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να τα καταφέρετε και ακόμα περισσότερα, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε είδη χριστουγεννιάτικου τραπεζιού ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Εντωμεταξύ προλαβαίνετε να κάνετε τα δώρα για τους αγαπημένους σας ενώ εάν ακόμα δεν έχετε καταλήξει, τότε σας έχουμε την πιο εύκολη λύση: Δωροκάρτα SHOPFLIX!

Εσείς επιλέγετε το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και εκείνοι ό,τι πραγματικά χρειάζονται ανάμεσα σε πάνω από 5 εκατομμύρια επιλογές.

Και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά κερδίζετε κουπόνι κουπόνι 5€!

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024