
Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στη Φωκίδα έγινε αισθητός σε μεγάλο τμήμα της Στερεάς και της Πελοποννήσου
Παρά το μικρό μέγεθός του, σεισμός 3,5 Ρίχτερ με επίκεντρο στη Φωκίδα έγινε αισθητός σε μια αρκετά ευρύτερη περιοχή.
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή περί τις 23:25 χθες Τρίτη στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Κορινθίας και της Φωκίδας (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 10,5 χιλιόμετρα
Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης με τα στοιχεία από τις μετρήσεις του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου (εικόνα από GEIN)
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρό του εντοπίστηκε οκτώ χιλιόμετρα ανατολικά-νοτιοανατολικά του Μαραθιά (Φωκίδα).
Το εστιακό βάθος του υπολογίστηκε στα 10,5 χιλιόμετρα.
3,7 για το Ευρωμεσογειακό
Σύμφωνα με εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 15 χιλιόμετρα βόρεια από το Αίγιο.
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.



