Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Καρράς: Πλήθος επωνύμων στη Θεσσαλονίκη αποχαιρετά τον τραγουδιστή

Βασίλης Καρράς: Πλήθος επωνύμων στη Θεσσαλονίκη αποχαιρετά τον τραγουδιστή

Η Άντζελα Δημητρίου, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Κώστας Μακεδόνας αποχαιρετούν τον φίλο και συνεργάτη τους

Βαρύ είναι το κλίμα στη Θεσσαλονίκη, που αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά. Η σορός του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης (26/12) στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, προκειμένου να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Οι εκατοντάδες θαυμαστές του, κρατώντας λευκά λουλούδια και τραγουδώντας τις επιτυχίες του έξω από την εκκλησία, αποτίουν φόρο τιμής στον «άρχοντα» της πίστας, που στις 24 Δεκεμβρίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Το «παρών» δίνουν και αρκετοί συνάδελφοι του Βασίλη Καρρά, καλλιτέχνες που είχαν συνεργαστεί μαζί του και μόνο καλά έχουν να θυμούνται από εκείνον.

«Ήταν γενναιόδωρος, φιλάνθρωπος. Θα τον έχουμε στην καρδιά μας για πάντα»

Η Άντζελα Δημητρίου, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Κώστας Μακεδόνας βρίσκονται, μεταξύ άλλων, στη Θεσσαλονίκη για να αποχαιρετήσουν τον φίλο και συνεργάτη τους.

Φανερά συγκινημένοι μιλούν στις κάμερες για τον αγαπημένο όλων Βασίλη Καρρά και τονίζουν ότι θα τον αγαπούν και θα τον θυμούνται για πάντα.

«Ξαφνικά έμαθα ότι ο αγαπημένος μου συνάδελφος και πάνω απ’ όλα ένας άνθρωπος που τον είχα σαν αδερφό έφυγε. Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του να είναι καλά να τον θυμούνται», λέει η Άντζελα Δημητρίου.

«Εγώ αυτό που θα θυμάμαι από τον Βασίλη είναι να τον νοιάζομαι… Αισθάνομαι πολύ περίεργα σήμερα, δεν μπορώ να μιλήσω. Καλό Παράδεισο, Βασίλη σ’ αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα», συμπληρώνει.

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλοι οι άνθρωποι να ισορροπήσουν στη ζωή τους έτσι όπως ισορρόπησε ο εξαιρετικός συνάδελφος Βασίλης Καρράς», δηλώνει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης τονίζει ότι ο Βασίλης Καρράς «αγαπούσε όλους τους νέους καλλιτέχνες, έδινε συμβουλές, θα τον θυμόμαστε για πάντα».

«Αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση έναν καλό φίλο και σπουδαίο καλλιτέχνη. Τόσα χρόνια στη νύχτα κατάφερε να μείνει αγνός και φωτεινός. Ήταν γενναιόδωρος, φιλάνθρωπος. Θα τον έχουμε στην καρδιά μας για πάντα. Δεν θα πάει πουθενά», δηλώνει με τη σειρά του ο Κώστας Μακεδόνας.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συντετριμμένος άφησε λουλούδια, χαιρέτησε την οικογένεια του Βασίλη Καρρά και στη συνέχεια αποχώρησε.

Μέχρι το βράδυ το λαϊκό προσκύνημα

Σημειώνεται ότι λόγω της τεράστιας προσέλευσης του κόσμου, αποφασίστηκε να παραταθεί το λαϊκό προσκύνημα, το οποίο ήταν προγραμματισμένο μέχρι τις 4:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, καθώς αναμένονται στη Θεσσαλονίκη περίπου 30 λεωφορεία με θαυμαστές του καλλιτέχνη από όλη την Ελλάδα, το λαϊκό προσκύνημα θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ.

Η ταφή θα γίνει στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, αύριο, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, στις 12:00.

Στο τελευταίο «αντίο» θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους.

Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων, να στηριχθεί ο Σύλλογος Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, «Φλόγα».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024