Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η στιγμή της επίθεσης του σκύλου στο 9χρονο αγόρι - Σε σοκ το παιδί

Η στιγμή της επίθεσης του σκύλου στο 9χρονο αγόρι – Σε σοκ το παιδί

Βίντεο δείχνει καρέ καρέ την επίθεση του σκύλου στον 9χρονο, τον πανικό των παιδιών αλλά και τις προσπάθειες των μεγαλύτερων να σταματήσουν τον σκύλο.

Ένα 9χρονο αγόρι την παραμονή των Χριστουγέννων δέχτηκε επίθεση στο Καματερό από έναν μεγαλόσωμο σκύλο, που κυκλοφορούσε στον δρόμο χωρίς λουρί.
Το παιδί είχε βγει για να πει τα κάλαντα με τα δύο ξαδέρφια του και συνοδευόταν από τη θεία του, ενώ το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε με τραύματα από δαγκωματιές στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία», όπου του έγιναν ράμματα.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star προβλήθηκε βίντεο που δείχνει καρέ καρέ την επίθεση του σκύλου στον 9χρονο, τον πανικό των παιδιών αλλά και τις αγωνιώδεις προσπάθειες των μεγαλύτερων να σταματήσουν τον σκύλο.

«Δεν έκλεγε από το σοκ»

«Είχε πάθει σοκ, ούτε καν έκλαιγε όταν τον βρήκα. Κλαίγανε τα ανίψια μου, τα οποία δεν είχαν υποστεί κάποιο δάγκωμα αλλά είχαν πάθει ψυχολογικό σοκ και ο μικρός δεν έκλαιγε από το σοκ του. Είχε δύο πληγές στο πόδι, πήγαμε και του κάναμε ράμματα. Δύο πληγές αρκετά βαθιές», αναφέρει στο MEGA ο πατέρας του ανήλικου.
«Κυνήγησε και τα άλλα τα παιδιά, απλά τον μικρό τον δάγκωσε. Τα παιδιά κρύφτηκαν πίσω από κάτι αυτοκίνητα, έπεσε κάτω η ανιψιά μου και μπήκαν κάποια άλλα σκυλιά, τα οποία την γνωρίζουνε και την προφύλαξαν και τότε σταμάτησε», πρόσθεσε.

Τι υποστήριξε ο ιδιοκτήτης του σκύλου

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, ο ιδιοκτήτης του σκύλου, όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει για την υγεία του παιδιού, αλλά κρύφτηκε στο σπίτι του.

«Αυτό που με ενόχλησε είναι που δεν έδειξε ένα ενδιαφέρον μετά το συμβάν. Να έρθει να ρωτήσει τι κάνει το παιδί. Εξαφανίστηκε. Έγινε το συμβάν και εξαφανίστηκε.

Κλείδωσε τον σκύλο μέσα στο μαγαζί του και έφυγε, πήγε στο σπίτι του. Τον ψάξαμε και τον βρήκαμε. Δε θα εμφανιζόταν. Και αφού τον βρήκαμε τότε εμφανίστηκε στην Αστυνομία. Αν δεν τον ψάχναμε, δε θα είχε εμφανιστεί», καταγγέλλει.

Ο ιδιοκτήτης υποστήριξε ότι δεν είναι δικό του το σκυλί, αλλά του γιου του και ότι συνήθως το βγάζει βόλτα με φίμωτρο.

Ο άνδρας συνελήφθη για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς, ωστόσο, με εντολή του εισαγγελέα ποινικής δίωξης, αφέθηκε ελεύθερος.

Οι γονείς του αγοριού έχουν υποβάλει μήνυση.

Sports in

Ισπανικός «εμφύλιος» στον τελικό του BCL

Η Μάλαγα πέρασε από τον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον τελικό του BCL.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024