
Βασίλης Κικίλιας: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης για χάρη του γιου του
Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Τζένη Μπαλατσινού.
Για χάρη του γιου του Παναγιώτη – Αντώνιου, ο Βασίλης Κικίλιας ντύθηκε Άγιος Βασίλης.
Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, πέρασε τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του, τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού και τον τριών ετών γιο τους, Παναγιώτη -Αντώνιο ο οποίος είχε και τα γενέθλιά του ανήμερα των Χριστουγέννων.
Όπως όλα τα παιδιά, έτσι και ο μικρός Παναγιώτης-Αντώνιος περίμενε να επισκεφθεί και το δικό τους σπίτι ο Άγιος Βασίλης γι’ αυτό και ο Βασίλης Κικίλιας αποφάσισε να αναλάβει δράση και να φορέσει τη στολή του αγαπημένου Άγιου των παιδιών.
Μάλιστα, ο Βασίλης Κικίλιας δημοσίευσε και μια σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας, «Η στολή μου μπήκε ευτυχώς και αποδείχθηκε ξανά ότι υπάρχει ο Άγιος Βασίλης».
Δείτε την φωτογραφία:
- Η περίεργη τεχνική που υιοθέτησε ο Τζεφ Μπρίτζες για τις συναισθηματικές σκηνές
- Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στο Μίσιγκαν – Τουλάχιστον δύο νεκροί
- Πάει για αλλαγή ώρας το Μεξικό – Αγγλία: Τα δεδομένα για τις ακραίες καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν
- Ο ακραίος καύσωνας απειλεί τα ηλεκτρικά δίκτυα στις ΗΠΑ
- ΕΟΠΥΥ: Υποψήφιος βουλευτής ο αρχηγός του κυκλώματος με τις απάτες – Πώς έστησε «βιομηχανία» με χιλιάδες εικονικές συνταγογραφήσεις
- Συνελήφθη ο κυβερνήτης του ταχύπλοου που βυθίστηκε μετά από πυρκαγιά





