Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιμένουν στην Ιταλία για Μοντεστό και Ρόμα – Ο ρόλος της Σουλούκου

Επιμένουν στην Ιταλία για Μοντεστό και Ρόμα – Ο ρόλος της Σουλούκου

Ο Φρανσουά Μοντεστό φέρεται να είναι βασικός υποψήφιος για αθλητικός διευθυντής της Ρόμα - Ποιο άλλο όνομα «παίζει, ο ρόλος της Λίνας Σουλούκου

Μπορεί το συμβόλαιο του Ζοσέ Μουρίνιο να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 με τη Ρόμα, όμως δεν είναι το μοναδικό, καθώς το ίδιο ισχύει και για τον αθλητικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας Τιάγκο Πίντο.

Κι αν ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πιθανό να μπει σε διαδικασία και συζητήσεις ανανέωσης (θα ξεκαθαρίσει τον Φεβρουάριο), σίγουρα δεν ισχύει το ίδιο με τον αθλητικό διευθυντή των «τζιαλορόσι», μιας και ήδη βρίσκονται σε αναζήτηση του διάδοχου του Πίντο.

Τα δύο ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για τη Ρόμα για τη θέση του αθλητικού διευθυντή είναι αυτό του Φρανσουά Μοντεστό και εκείνο του Φρεντερίκ Μασάρα. Ο Κορσικανός πρώην ποδοσφαιριστής είναι στη Μόντσα αυτή τη στιγμή και ήταν για αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό, κάνει εξαιρετική δουλειά, όπου έχει εργαστεί και έχει ανεβάσει τις μετοχές του.

O ρόλος της Σουλούκου

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί ο Μοντεστό έχει τη δυνατότητα και να «ανακαλύψει» καινούρια ταλέντα, κάτι που είναι σημαντικό για τη Ρόμα, αλλά και να φέρει σταρ. Κομβικό ρόλο παίζει και η παρουσία της Λίνας Σουλούκου στη θέση της γενικής διευθύντριας, αφού εκείνη είναι που κινεί τα νήματα και γνωρίζει πολύ καλά τον Μοντεστό.

Η έτερη επιλογή είναι ο Μασάρα, ο οποίος δεν έχει επίσης δουλειά, αφού δεν είναι πλέον στη Μίλαν και η Σουλούκου σε συνεργασία με τη διοίκηση της Ρόμα θα κληθεί να επιλέξει ποιος θα είναι ο επόμενος αθλητικός διευθυντής της ομάδας.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024