Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Χριστουγεννιάτικο follow του Ντόρσεϊ βάζει «φωτιά» στη Euroleague (pic)

Το Χριστουγεννιάτικο follow του Ντόρσεϊ βάζει «φωτιά» στη Euroleague (pic)

O Τάιλερ Ντόρσεϊ μπορεί να μην αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Φενέρ με την Νταρουσάφακα, ωστόσο με ένα follow ανάγκασε τους πάντες να ασχοληθούν μαζί του.

Η Φενέρμπαχτσε δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 98-56 εκτός έδρας την Νταρουσάφακα για το τουρκικό πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που από πλευράς Ελλήνων αγωνίστηκε μόνο ο Γιώργος Παπαγιάννης, με τους Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νικ Καλάθη να μένουν εκτός, εν όψει και του ντέρμπι για την Euroleague με την Ανατολού Εφές.

Ο ομογενής γκαρντ κατάφερε παρ’ ότι δεν έπαιξε να συγκεντρώσει τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω του, μόνο με ένα χριστουγεννιάτικο follow.

Συγκεκριμένα ο Ντόρσεϊ, το μέλλον του οποίου στη Φενέρμπαχτσε είναι αβέβαιο αποφάσισε να κάνει follow μία από τις ομάδες, στις οποίες το όνομά του είχε ακουστεί έντονα τον τελευταίο καιρό και αυτή δεν είναι άλλη από… τον Παναθηναϊκό.

Όπως μπορούμε να δούμε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανάμεσα στους 714 λογαριασμούς που ακολουθεί ο Έλληνας περιφερειακός, είναι και το επίσημο προφίλ των «πρασίνων».

Η είδηση για το συγκεκριμένο follow δεν άργησε να μαθευτεί… βάζοντας φωτιά στα σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει μόνιμα στο ΟΑΚΑ από τη νέα σεζόν, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να ενθουσιάζονται στο άκουσμα αυτού του ενδεχόμενου.

Δείτε τους λογαριασμούς που ακολουθεί ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον Παναθηναϊκό, ανάμεσά τους.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024