Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 35χρονος σε εργοτάξιο στο Ρέθυμνο

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 35χρονος σε εργοτάξιο στο Ρέθυμνο

Οι αρχές ερευνούν αν πρόκειται για εργατικό δυστύχημα καθώς δεν έχει γίνει γνωστό αν ο άτυχος άνδρας εργαζόταν στο εργοτάξιο.

Τραγωδία στο Ρέθυμνο το πρωί του Σαββάτου καθώς ένας 35χρονος έχασε τη ζωή του μέσα στο εργοτάξιο ανάπλασης στην περιοχή Ατσιπόπουλου όταν άγνωστο πως, χτυπήθηκε από σκαφτικό μηχάνημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο 35χρονος άνδρας ήταν από την Αθήνα και ήταν συγγενής της οικογένειας του αναδόχου.

Λάθος χειρισμός του σκαφτικού μηχανήματος

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου, Κώστας Νικολιδάκης, μιλώντας στο τοπικό μέσο ενημέρωσης, ανέφερε πως από λάθος χειρισμό, το μηχάνημα γύρισε απότομα σε λάθος κατεύθυνση και σκότωσε τον 35χρονο. Ο χειριστής του μοιραίου μηχανήματος, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του προέδρου του ΕΚΡ, φέρεται να είναι επίσης συγγενής του αναδόχου αλλά και του νεκρού.

Ο ίδιος, ανέφερε πως δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν πρόκειται για εργατικό δυστύχημα καθώς δεν έχει γίνει γνωστό αν ο νεκρός εργαζόταν στο εργοτάξιο ή βρισκόταν στην Κρήτη για να δει τους συγγενείς που βρίσκονταν στο εργοτάξιο.

Προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη

Η υπόθεση και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χειριστής συνελήφθη και καταθέτει για όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Creta24 ο Κ. Νικολιδάκης, οδηγήθηκε με την συνοδεία αστυνομικών και πάλι στο σημείο του ατυχήματος: «Έχει συλληφθεί ο χειριστής του μηχανήματος, αυτή την στιγμή κρατείται και πριν από λίγη ώρα τον είχαν πάει πίσω στον τόπο του ατυχήματος για να δώσει διευκρινίσεις και να τους πει τι, πως και που έγινε».

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024