Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλύβια: Η πρώτη αντίδραση της μητέρας του 16χρονου μετά την πατροκτονία

Καλύβια: Η πρώτη αντίδραση της μητέρας του 16χρονου μετά την πατροκτονία

Συντετριμμένη η γυναίκα - Η ίδια και ο μεγαλύτερος αδελφός του δράστη επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του περί χρόνιας κακοποίησης από τον θανόντα

«Είμαι ψυχολογικά σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που έχει συμβεί. Ό,τι είχα να πω το είπα στην αστυνομία» είπε σήμερα (23/12) στο MEGA η μητέρα του 16χρονου, μετά από την πατροκτονία στα Καλύβια που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του 16χρονου

Εν των μεταξύ, τόσο η ίδια όσο και ο μεγαλύτερος αδελφός του δράστη, στην κατάθεση που έδωσαν στις Αρχές επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του περί κακοποίησης των τριών τους από τον θανόντα. 

Ο ανήλικος τον περίμενε να επιστρέψει σπίτι και όταν άνοιξε την πόρτα της μονοκατοικίας, του όρμησε με δύο κουζινομάχαιρα και του κατάφερε πολλαπλά τραύματα στην κοιλιά, τον θώρακα τον λαιμό και το πρόσωπο.

Ο πατέρας του 16χρονου

Τα πρώτα λόγια του 16χρονου

Η δολοφονία του άνδρα έγινε περίπου στις 10 το βράδυ της Παρασκευής. Όταν έφτασαν στο σπίτι οι πρώτοι αστυνομικοί, ο ανήλικος φέρεται να τους είπε ότι αγανάκτησε λόγω της συμπεριφοράς του πατέρα του, δεν άντεξε και έφτασε στο σημείο να τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα πρώτα λόγια του 16χρονου ήταν: «Νωρίτερα είχα πάει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με την μητέρα μου και τον μεγαλύτερο αδελφό μου. Μας πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και άρχισε να μας βρίζει χωρίς λόγο. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Του είχα πολλά μαζεμένα και αποφάσισα να βάλω τέλος σε αυτό το δράμα που ζούσαμε».

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν

Στον 16χρονο του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο 16χρονος δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024