Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Vin Diesel κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση - Αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της

Ο Vin Diesel κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση – Αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της

Ο διάσημος ηθοποιός Vin Diesel κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από πρώην βοηθό του. Όσα περιγράφει στη μήνυσή της.

Για σεξουαλική επίθεση στην πρώην βοηθό του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Fast Five» κατηγορείται ο διάσημος ηθοποιός Vin Diesel.

Η πρώην βοηθός του Vin Diesel κατέθεσε μήνυση κατά του ηθοποιού υποστηρίζοντας ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν δούλευε μαζί του το φθινόπωρο του 2010 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Fast Five».

Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο Λος Άντζελες και έχει στην κατοχή του το Vanity Fair, η βοηθός του Asta Jonasson υποστηρίζει ότι προσελήφθη από την εταιρεία του Vin Diesel, One Race, για να εργαστεί για τον ηθοποιό ενώ το «Fast Five» γυριζόταν στην Ατλάντα.

Η κυρία Jonasson φοβόταν να αρνηθεί πιο βίαια τον προϊστάμενός της γνωρίζοντας πως το να φύγει από το δωμάτιο ήταν τόσο κρίσιμο για την προσωπική της ασφάλεια όσο και για την εργασιακή

Στις ευθύνες της ήταν η διοργάνωση πάρτι, η συνοδεία του Vin Diesel σε πάρτι και η παραμονή κοντά του σε περίπτωση που φωτογραφιζόταν με γυναίκες σε εκδηλώσεις χωρίς την παρουσία της μακροχρόνιας σχέσης του.

Το ET Online επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Vin Diesel για δηλώσεις μετά την αποκάλυψη χωρίς κάτι τέτοιο να καταστεί δυνατό.

Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2010 που ζητήθηκε από την Asta Jonasson να περιμένει τον Vin Diesel στο ξενοδοχείο ενώ διασκέδαζε τις οικοδέσποινες που είχε φέρει μαζί του από το κλαμπ.

Μόλις έφυγαν όλοι, σύμφωνα με τη μήνυση, ο Vin Diesel την άρπαξε από το χέρι και την τράβηξε στο κρεβάτι.

Η Jonasson του ζήτησε να σταματήσει και ξέφυγε από τα χέρια του, περιμένοντας στην εξώπορτα της σουίτας για να φύγει.

Αντί ο διάσημος ηθοποιός να φύγει, πλησίασε τη Jonasson και άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά παρά τις εκκλήσεις της να σταματήσει.

«Η κυρία Jonasson φοβόταν να αρνηθεί πιο βίαια τον προϊστάμενός της γνωρίζοντας πως το να φύγει από το δωμάτιο ήταν τόσο κρίσιμο για την προσωπική της ασφάλεια όσο και για την εργασιακή», υποστηρίζεται στην αγωγή.

«Αυτή η ελπίδα πέθανε όταν ο Vin Diesel έπεσε στα γόνατα, έσπρωξε το φόρεμα της Jonasson προς τη μέση της και κακοποίησε το σώμα της περνώντας τα χέρια του πάνω από τα πόδια της, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών μηρών της», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Δεν σταματούσε ο Vin Diesel

Στη μήνυση υποστηρίζεται ότι ο Vin Diesel προσπάθησε να της κατεβάσει τα εσώρουχα, κάτι που έκανε τη βοηθό του να ουρλιάξει και να τρέξει στον διάδρομο προς το μπάνιο όπου ο ηθοποιός φέρεται να την κόλλησε στον τοίχο, παρά την άρνησή της.

Ο διάσημος ηθοποιός, σύμφωνα με τα έγγραφα, φέρεται να αυνανίστηκε ενώ η τρομοκρατημένη Jonasson έκλεισε τα μάτια της προσπαθώντας να απομακρυνθεί από τη σεξουαλική επίθεση και να αποφύγει να τον θυμώσει.

Ώρες αργότερα, σύμφωνα με τη μήνυση, η Samantha Vincent, αδερφή του διάσημου ηθοποιού και πρόεδρος της One Race, κάλεσε την Jonasson να τερματίσει την απασχόλησή της μετά από λιγότερο από δύο εβδομάδες στη δουλειά

«Της ήταν ξεκάθαρο πως την απέλυαν επειδή δεν ήταν πλέον χρήσιμη. Ο Vin Diesel την είχε χρησιμοποιήσει για να εκπληρώσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες και εκείνη είχε αντισταθεί στις σεξουαλικές του επιθέσεις» αναφέρεται στην αγωγή.

Στην αγωγή η Jonasson υποστηρίζει ότι υπέστη, μεταξύ άλλων, διάκριση με βάση το φύλο, σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας, εχθρικό εργασιακό περιβάλλον, παράνομη απόλυση και αντίποινα.

Κατηγορεί επίσης τον Vin Diesel και την εταιρεία παραγωγής του για απόπειρα συγκάλυψης, υποστηρίζοντας ότι υπέφερε και συνεχίζει να υποφέρει από ταπείνωση, συναισθηματική δυσφορία και ψυχικό και σωματικό πόνο και αγωνία.

Υποστηρίζει πως κράτησε τη σιωπή της μετά το περιστατικό επειδή είχε υπογράψει μια συμφωνία μη αποκάλυψης όταν πήρε τη θέση της εταιρείας One Race.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024