Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Πέταξε στη φωτιά τον 9χρονο γιο της φίλης του επειδή πίστευε ότι ήταν «δαιμονισμένος»

ΗΠΑ: Πέταξε στη φωτιά τον 9χρονο γιο της φίλης του επειδή πίστευε ότι ήταν «δαιμονισμένος»

Ο 39χρονος έσπρωξε το αγόρι στη φωτιά και το σκέπασε με μια φλεγόμενη κουβέρτα, αλλά το παιδί κατάφερε να διαφύγει χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Ένας καταδικασμένος εγκληματίας έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών, μετά από επίθεση σε ένστολο στη Φλόριντα, που τον κυνηγούσε ενώ προσπαθούσε να διαφύγει τη σύλληψη, αφού έριξε στη φωτιά τον 9χρονο γιο της φίλης του, επειδή πίστευε ότι ήταν «δαιμονισμένος».

Οι Αρχές έφτασαν στην πόλη Sebring κατόπιν αναφοράς για ύποπτη πυρκαγιά στο δρόμο γύρω στις 4 μ.μ. της περασμένης Τρίτης. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι που έμεναν ο 39χρονος  Richard Ham με τη σύντροφό του, τους βρήκαν να καίνε τα πράγματα του 9χρονου, καθώς ο άνδρας πίστευε ότι το παιδί «το είχε κυριεύσει δαίμονας». Μάρτυρες είπαν ότι ο Ham έσπρωξε το αγόρι στη φωτιά και το σκέπασε με μια φλεγόμενη κουβέρτα, αλλά το παιδί κατάφερε να διαφύγει χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο 9χρονος αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι είχε να κάνει μπάνιο 10 ημέρες, ενώ δεν είχε φάει τίποτα τις τελευταίες 24 ώρες

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον Richard Ham να παραδοθεί. Αυτός όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά εν συνεχεία τους επιτέθηκε με μια μεταλλική ράβδο. Αρχικά οι αστυνομικοί του έριξαν με taser, όμως ο 39χρονος δεν πτοήθηκε και χτύπησε έναν εκ των αστυνομικών στο κεφάλι. Αμέσως μετά, συνάδελφός του άνοιξε πυρ και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο 9χρονος αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι είχε να κάνει μπάνιο 10 ημέρες, ενώ δεν είχε φάει τίποτα τις τελευταίες 24 ώρες πριν το συμβάν. Όπως φέρεται να κατήγγειλε τόσο ο 39χρονος όσο και η μητέρα του κάνουν συχνά χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα, ο 39χρονος είχε απειλήσει το παιδί με μαχαίρι, με το οποίο του είχε πει ότι είχε σκοτώσει κάποιον άνθρωπο, μεταδίδει η NewYorkPost.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος είχε εγκληματικό παρελθόν καθώς, μεταξύ άλλων, είχε καταδικαστεί για ένοπλες ληστείες και κατοχή ναρκωτικών σε Αρκάνσας, Νότια Καρολίνα και Τζόρτζια.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024