Μια μεγάλη συνάντηση αναμένεται να έχουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού με τον Νίκο Αναστόπουλο, καθώς ο Θρύλος του συλλόγου θα δώσει το παρών στο Red Store.
Συγκεκριμένα, ο θρυλικός «Μουστάκιας» θα βρεθεί σήμερα (22/12) στην μπουτίκ της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει φανέλες του, αλλά και να φωτογραφηθεί με φίλους της ομάδας.
Έτσι ενόψει και των γιορτών δίνεται μια πολύ καλή ευκαιρία στους οπαδούς των Πειραιωτών να φωτογραφηθούν με ένα εμβληματικό σκόρερ των γηπέδων, αλλά και να πάρουν ως δώρο αρκετές από τις φανέλες με τις οποίες έγραψε ιστορία στα ελληνικά γήπεδα.
Όταν είχε γίνει χαμός για τον Αναστόπουλο
Το απόγευμα της Τρίτης (3/10) η μπουτίκ του Ολυμπιακού γέμισε με πλήθος κόσμου να βρίσκονται εκεί για την γιορτή το υΝίκου Αναστόπουλου.
Πολλοί άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο δήλωσαν παρών σε αυτή τη σπουδαία αρχή. Μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Νίκος Φιλίππου, ο πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης αλλά και ο Γιάννης Ζουγανέλης για συμπλήρωση 40 ετών από την κατάκτηση του Χάλκινου Παπουτσιού, το 1983.
Στην ομιλία που έκανε τότε ο Αναστόπουλος αναφέρθηκε στο πως τον βοήθησαν οι συμπαίκτες του για να φτάσει σε αυτό το σημείο.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.