Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Premier League: Οι διαρρήξεις στα σπίτια παικτών φέρνουν κάμερες ασφαλείας, σωματοφύλακες και δωμάτια πανικού!

Premier League: Οι διαρρήξεις στα σπίτια παικτών φέρνουν κάμερες ασφαλείας, σωματοφύλακες και δωμάτια πανικού!

Οι ποδοσφαιριστές μετατρέπουν τα σπίτια τους σε φρούρια για να αποφύγουν τις διαρρήξεις – Τελευταίο θύμα της αδίστακτης συμμορίας που στοχεύει παίκτες ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Θύμα διάρρηξης έπεσε πριν από λίγες μέρες ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε. Άγνωστοι μπήκαν στη βίλα του έμπειρου μεσοεπιθετικού στο Βέλγιο και απέσπασαν αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας, ενώ στη συνέχεια έφυγαν ανενόχλητοι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως έγινε γνωστό, οι διαρρήκτες χρησιμοποίησαν μια σκάλα για να ανέβουν στον πρώτο όροφο και να μπουν μέσα στο σπίτι από μια μπαλκονόπορτα.

Ευτυχώς, όμως, τόσο ο Κέβιν Ντε Μπρόινε όσο και η σύζυγός του με τα τρία τους παιδιά δεν βρισκόντουσαν μέσα στο σπίτι. Τα αντικείμενα που έκλεψαν οι διαρρήκτες από τη βίλα του Βέλγου είναι μεγάλης χρηματικής αξίας, αλλά χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες πληροφορίες από την βέλγικη αστυνομία.

Μια έπαυλη τελευταίας τεχνολογίας, με πολλά υπνοδωμάτια, πισίνα, γήπεδο μπάσκετ και τζακούζι, την οποία είχε αγοράσει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε το 2015. Όμως, σπάνια μένει στη συγκεκριμένη βίλα, καθώς το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου βρίσκεται στην Αγγλία μαζί με την οικογένειά του. Οι διαρρήκτες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του και έκλεψαν ότι πολύτιμο βρήκαν μέσα στο σπίτι.

Συχνό φαινόμενο οι διαρρήξεις

Η βίλα του Κέβιν Ντε Μπρόινε στο Βέλγιο, όμως, δεν είναι το μοναδικό σπίτι παίκτη ομάδας της Premier League που έχει «ανοιχτεί» από διαρρήκτες τα τελευταία χρόνια, καθώς υπάρχουν πολλά αντίστοιχα περιστατικά, γεγονός που έχει προκαλέσει πανικό στον κύκλο των ποδοσφαιριστών. Θύμα διάρρηξης είχε πέσει ο διεθνής επιθετικός, Ραχίμ Στέρλιγνκ, όταν έλειπε με την εθνική ομάδα της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά και αρκετοί ακόμα ποδοσφαιριστές, όπως οι Τζέσι Λίνγκαρντ, Ζοάο Κανσέλο και Βίκτορ Λίντελοφ.

Μια λίστα που συνεχώς μεγαλώνει. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για μια συγκεκριμένη συμμορία που στοχεύει σε πλούσιους και σημαντικές προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένων ποδοσφαιριστών της Premier League. Οι Αρχές προσπαθούν να φτάνουν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δραστών, αλλά ακόμα δεν τα έχουν καταφέρει, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό και ανησυχία στους παίκτες.

Μέτρα ασφαλείας

Μάλιστα, αρκετοί ποδοσφαιριστές στην προσπάθειά τους να προφυλαχθούν από τους διαρρήκτες θωρακίζουν τα σπίτια τους, με δωμάτια πανικού και τελευταίας τεχνολογίας είδη ασφαλείας.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Αγγλία, οι παίκτες δίνουν τεράστια χρηματικά ποσά για να φτιάξουν δωμάτια πανικού από ατσάλι, που θα προστατεύσουν τους ίδιους και τις οικογένειές τους σε περίπτωση που μπουν διαρρήκτες στο σπίτι τους. Χώροι που είναι απαραβίαστοι, με ασφαλείς τηλεφωνικές γραμμές και συναγερμούς συνδεδεμένους με ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης.

Εκτός από τα δωμάτια πανικού, εξοπλίζουν τα σπίτια τους με τελευταίας τεχνολογίας κάμερες, που έχουν την ικανότητα ανίχνευσης κίνησης, γνωστές ως «αόρατος τοίχος». Κλειστό κύκλωμα CCTV και αισθητήρες σε όλο το οικόπεδο. Κάποιοι άλλοι μάλιστα έχουν ήδη προσλάβει σωματοφύλακες, που θα τους προστατεύσουν σε περίπτωση διάρρηξης, αλλά και σκυλιά-φύλακες, τα οποία λειτουργούν αποτρεπτικά για όποιον θελήσει να μπει στο σπίτι τους.

Παράλληλα, οι σύλλογοι της Premier League έχουν επιστήσει την προσοχή των παικτών στο τι, αλλά και πότε το ανεβάζουν στα social media, για να αποφύγουν τη στοχοποίηση. Σύμφωνα με την «Sun» οι ομάδες έχουν ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να μην ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους στα social media βίντεο και φωτογραφίες από διακοπές τους ή εκδηλώσεις μέχρι να επιστρέψουν στο σπίτι τους, αλλά και να μην πηγαίνουν σε κοσμηματοπωλεία, όπως και να μην δέχονται σπίτι τους επισκέψεις για την αγορά κοσμημάτων και άλλων πολύτιμων αντικειμένων μεγάλης αξίας.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024