Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστούγεννα: Τα παιχνίδια για παιδιά που αγαπούν το περιβάλλον

Χριστούγεννα: Τα παιχνίδια για παιδιά που αγαπούν το περιβάλλον

Επιλέγουμε τα κατάλληλα παιχνίδια, που όχι μόνο θα διασκεδάσουν τα παιδιά αλλά θα τους μάθουν να εκτιμούν, να σέβονται και να προστατεύουν το περιβάλλον.

Οι ημέρες των γιορτών είναι αφιερωμένες στην χαρά, την καλοσύνη και την γενναιοδωρία, μέρες που τα παιδικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα και κάθε παιδική επιθυμία υλοποιείται από τον αγαπημένο Άγιο Βασίλη. Φέτος όμως κάνει την διαφορά και μας προτείνει παιχνίδια για να μεγαλώσουμε παιδιά που θα σέβονται και θα αγαπούν το περιβάλλον, όπως του αρμόζει.

Φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά επιλέξτε δώρα που είναι κατασκευασμένα από φυσικά, οικολογικά και φυσικά υλικά που θα ξετρελάνουν τα παιδιά και δεν θα βλέπουν την ώρα να παίξουν μαζί τους.

Μερικές από τις πιο δημιουργικές επιλογές, περιλαμβάνουν:

Γκαράζ Kruzzel Ξύλινο

Πρόκειται για το ιδανικό δώρο για όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται για την αυτοκινητοβιομηχανία, τους περιστρεφόμενους τροχούς, καθώς και για ελατήρια και άλλα αυτοκίνητα. Το σετ δίνει μεγάλη χαρά, επιτρέπει την ανάπτυξη αντανακλαστικών και επιδεξιότητας , καθώς και ψυχαγωγία ενώ παίζουν μόνα τους, παρέα με τους φίλους τους ή και μαζί σας.

Το πλήρες σετ περιλαμβάνει 4 αυτοκίνητα, ελικόπτερο, πλύσιμο αυτοκινήτων, γραφείο εισιτηρίων, βενζινάδικο, δρόμο, 3 επίπεδα στάθμευσης και ελικοδρόμιο . Κάθε ένα από τα τμήματα του κτιρίου μπορεί να εκτελέσει διαφορετικές λειτουργίες ανάλογα με τις ρυθμίσεις των αξεσουάρ.

Το σύνολο υποστηρίζεται από ξύλινους στύλους. Όλα τα αξεσουάρ έχουν βελτιωμένο σχήμα που διασφαλίζει την ασφάλεια και όλα τα στοιχεία του σετ είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο , έχουν λεία επιφάνεια και άκρα και είναι ευχάριστα στην αφή.

Ξύλινα Παιχνίδια Ομορφιάς Le Toy Van

Εάν θέλετε να ενθουσιάσετε τις μικρές σταρ, τότε θα κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Μέσα στην τσάντα καλλυντικών θα βρείτε μια ποικιλία από ξύλινα αξεσουάρ, όπως ένα μπουκάλι αρώματος με ατμοποιητή βολβού, έναν καθρέφτη χειρός, ένα πιστολάκι μαλλιών, μια χτένα, ένα compact σετ μακιγιάζ, μια λοσιόν, ένα βερνίκι νυχιών, ένα κραγιόν και μια πούδρα σε σκόνη για ατελείωτο παιχνίδι.

Σιδηρόδρομος Σετ Ξύλινος

Εάν το παιδί αγαπά και θέλει να εξερευνήσει τα τρένα και τον σιδηρόδρομο, το συγκεκριμένο σετ, που ενσωματώνει, ασκεί και βελτιώνει τη φαντασία, θα γίνει το αγαπημένο του.

Το φυσικό, ομαλά τριμμένο ξύλο και η έλλειψη αιχμηρών άκρων καθιστούν το παιχνίδι ασφαλές ενώ μπορεί να παίζει μόνο του ή παρέα με τους φίλους του και με μεμονωμένα στοιχεία του σετ για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση.

Σας επιτρέπει να συναρμολογήσετε την πίστα σύμφωνα με τη δική σας ιδέα για τη διάταξη του χώρου και να την τροποποιήσετε ελεύθερα ή να την επεκτείνετε με νέα στοιχεία.

Ξύλινη Καφετιέρα Εσπρέσο

Αφήστε τους μικρούς μπαρίστα να εξασκηθούν στην ξύλινη καφετιέρα εσπρέσο, που έρχεται με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, κούπες καφέ, ζάχαρη και φυσικά κόκκους.

Τα παιδιά παίζουν και μαθαίνουν τις συνήθειες των γονιών και τις διάφορες συσκευές του σπιτιού με αυτή τη μοναδική ξύλινη μηχανή εσπρέσο.

Ξυλόφωνο Little Dutch

Αυτό το γλυκό ξυλοφωνάκι αποτελεί την τέλεια εισαγωγή στον μαγικό κόσμο της μουσικής για τα μικρά παιδιά. Μπορούν να πειραματιστούν με τον ρυθμό και τον συνδυασμό νοτών, για να συνθέσουν τις δικές τους μελωδίες.

Συμπεριλαμβάνεται μπαγκέτα, που είναι εύκολη στο κράτημα από παιδικά χεράκια. Κατασκευασμένο από ξύλο και βαμμένο με μπογιές με βάση το νερό.

Κουκλόσπιτο Cangaroo Nina

Τα παιδιά θα αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη και θα περάσουν ατελείωτες ώρες δημιουργώντας τις δικές τους ιστορίες, παίζοντας με ξύλινο σπίτι Nina, που είναι κατασκευασμένο από MDF και φυσικό ξύλο.

Το σπίτι έχει τρία επίπεδα, μπαλκόνι, παράθυρα οροφής και έπιπλα, είναι πλήρως συναρμολογημένο και έτοιμο να φέρει την χαρά.

Θα τα βρείτε όλα και ακόμα περισσότερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε παιχνίδια ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Και μην ξεχνάτε να κάνετε τα δώρα για τους αγαπημένους σας ενώ εάν ακόμα δεν έχετε καταλήξει, τότε σας έχουμε την πιο εύκολη λύση: Δωροκάρτα SHOPFLIX!

Εσείς επιλέγετε το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και εκείνοι ό,τι πραγματικά χρειάζονται ανάμεσα σε πάνω από 5 εκατομμύρια επιλογές.

Και μην ξεχνάτε ότι με κάθε αγορά από το SHOPFLIX.GR κερδίζετε κουπόνι 5 € για την επόμενη αγορά σας από την πλατφόρμα.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024