Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Πλεύρης: Διαψεύδει τον γάμο με την Τζόρτζια Σιακαβάρα - Σκληρή απάντηση στα παιδιά του

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Διαψεύδει τον γάμο με την Τζόρτζια Σιακαβάρα – Σκληρή απάντηση στα παιδιά του

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης διέψευσε ότι παντρεύτηκε την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Η δική του απάντηση μετά τις αναρτήσεις των παιδιών του.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Πέμπτης 21/12 κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα On Time που ανέφερε ότι ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, τη Δευτέρα 18/12 στην Ιερά Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή.

Το εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα ανέφερε πως την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η ηθοποιός. Ο ίδιος σε ερώτηση που του τέθηκε για τον γάμο αρκέστηκε να πει πως δε θέλει να μιλά για θέματα που αφορούν την ιδιωτική του ζωή, χωρίς να επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει την είδηση του γάμου του.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα που όλο το προηγούμενο διάστημα έχουν επιδείξει αρκετή εξωστρέφεια προς τα Μέσα με συχνές δηλώσεις τους σε τηλεοπτικές κάμερες και ακόμη πιο συχνές δημόσιες εμφανίσεις, ξαφνικά αποφάσισαν πως δε θέλουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή κρατώντας μια αινιγματική στάση σε ό,τι έχει να κάνει με τον γάμο τους.

Από την ώρα λοιπόν που κυκλοφόρησε η είδηση για τον γάμο τους, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης αρνούνταν να διαψεύσει το γεγονός – χωρίς όμως και να το επιβεβαιώνει – κάτι που άλλαξε το βράδυ της Πέμπτης.

«Δεν χρειάζεται να πείτε ‘στα δικά μας’»

Οι τηλεοπτικές κάμερες τον συνάντησαν με τη σύντροφό του σε νέα κοινή δημόσια εμφάνιση με τον ίδιο να δηλώνει κατηγορηματικά, «Δε χρειάζεται να πείτε “στα δικά μας”, δεν αληθεύει ότι παντρευτήκαμε».

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ρωτήθηκε και για τις αντιδράσεις που είχαν τα παιδιά του Θάνος και Φένια μέσα από τα social media με τον ίδιο να απαντά με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο.

«Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι, βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες. Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δε συνέβη. Με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα. Οπωσδήποτε είναι σκοπός μας να παντρευτούμε κάποια στιγμή. Εσάς, τους δημοσιογράφους και τους βουλευτές δεν τους καλώ στον γάμο μου, ούτε τον γιο μου που είναι βουλευτής, ποτέ».

«Έχει γίνει πρόταση γάμου»

«Δε με ενοχλεί τίποτα. Το έχω ξαναπεί. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Απολαμβάνω τη σχέση μου με τον κύριο Πλεύρη. Δε με ενόχλησαν οι αναρτήσεις των παιδιών του. Το κάθε παιδί θέλει τους γονείς του να είναι μαζί» δήλωσε από τη δική της πλευρά η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

«Για να το αποσαφηνίσουμε, δεν παντρευτήκατε, έχει γίνει πρόταση γάμου και αναμένουμε» είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να απαντά «Ναι ωραία».

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024