Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα σημειώθηκε σήμερα (22/12) στις 10.00 το πρωί, στο Γαλάτσι.
Όλα συνέβησαν όταν ένα άτομο με καλυμμένα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέβαλε στο υποκατάστημα συστημικής τράπεζας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ιωάννου Φωκά και Έρσης και, με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό και αποχώρησε.
Τον περίμενε ο συνεργός του
Έξω από την τράπεζα τον ανέμενε ένας συνεργός του με ένα δίκυκλο. Ο δράστης ανέβηκε στη μηχανή και οι δύο άνδρες έγιναν «καπνός».
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας