Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα σημειώθηκε σήμερα (22/12) στις 10.00 το πρωί, στο Γαλάτσι.
Όλα συνέβησαν όταν ένα άτομο με καλυμμένα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέβαλε στο υποκατάστημα συστημικής τράπεζας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ιωάννου Φωκά και Έρσης και, με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό και αποχώρησε.
Τον περίμενε ο συνεργός του
Έξω από την τράπεζα τον ανέμενε ένας συνεργός του με ένα δίκυκλο. Ο δράστης ανέβηκε στη μηχανή και οι δύο άνδρες έγιναν «καπνός».
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους βρίσκεται σε εξέλιξη.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».