
Συνάντηση Βρούτση με τους εκπροσώπους των ομάδων της Super League για τα μέτρα
Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, προσκάλεσε τις 14 ΠΑΕ της Super League και την διοίκηση της Λίγκας σε συνάντηση σχετικά με τα μέτρα καταπολέμησης της οπαδικής βίας.
Τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας αναμένεται να εξειδικεύσει και να εξηγήσει διεξοδικά ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης στους εκπροσώπους των 14 ΠΑΕ της Super League σε συνάντηση που θα έχουν το μεσημέρι στις 12 στο ΟΑΚΑ.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί παρουσία των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, για τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης σχετικά με τα μέτρα καταπολέμησης της οπαδικής βίας.
Πού θα εστιάσει ο Βρούτσης
Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς Ολυμπιακού βρίσκεται ο Κώστας Καραπαπάς και ο Βασίλης Βασιλειάδης.
Από εκεί και πέρα, ο Βρούτσης θα εστιάσει ιδιαιτέρως στις διατάξεις που αφορούν στα τεχνικά ζητήματα της ηλεκτρονικής εποπτείας των αθλητικών εγκαταστάσεων και της ταυτοποίησης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)


