Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τύχη βουνό: Αγόρασε τυχαία για 25$ νυφικό αξίας 6.000$ και τώρα παντρεύεται

Τύχη βουνό: Αγόρασε τυχαία για 25$ νυφικό αξίας 6.000$ και τώρα παντρεύεται

Τον Σεπτέμβριο, η Emmali Osterhoudt έγινε viral στο TikTok αφότου αγόρασε ένα νυφικό αξίας χιλιάδων ευρώ σε ένα τοπικό κατάστημα στην Αλαμπάμα, έναντι 25 δολαρίων.

Μια γυναίκα που πλήρωσε 25 δολάρια για ένα νυφικό υψηλής ραπτικής Galia Lahav αξίας έξι χιλιάδων δολαρίων το οποίο βρήκε στο τοπικό κατάστημα Goodwill θα περπατήσει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όταν έπεσε πάνω στο φόρεμα στις αρχές του έτους, η Emmali Osterhoudt, 21 ετών, δεν ήταν ακόμη αρραβωνιασμένη, αλλά αγόρασε το φόρεμα όπως και να έχει.

Photo: Emmali Osterhoudt

«Ήταν η πιο όμορφη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ξεκινήσω τη διαδικασία οργάνωσης του γάμου με τον αγαπημένο μου Nick»

Τώρα, θα μπορέσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με το designer φόρεμα των ονείρων της.

«Μου έπεσε το σαγόνι»

Την Τετάρτη, η Osterhoudt μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok από τον πρόσφατο αρραβώνα της με τον φίλο της Nick Gould. Ο αρραβωνιαστικός της έκανε την πρόταση γάμου μπροστά στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο. Στο βίντεο, ο Gould φαίνεται να γονατίζει πριν βγάλει το διαμαντένιο κόσμημα. Η Osterhoudt -απορημένη- καλύπτει το πρόσωπο της με τα χέρια της. Αφού λέει το «ναι», το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα φιλί.

«Μπορώ επιτέλους να φορέσω το Galia Lahav φόρεμα μου αξίας 25 δολαρίων!!!», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο από την πρόταση γάμου.

@emmalifaith Im so freaking excited about this find, i may not even use it when it comes to the day because im not getting engaged or married for awhile but maybe its fate lol also jlo has worn this brand as well #galialahav #galialahavbride #goodwill #weddingdress @Galia Lahav ♬ original sound – Emmali

Μιλώντας στο PEOPLE, η μέλλουσα νύφη δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να είναι πιο ανυπόμονη για να αρχίσει τον σχεδιασμό του γάμου. Το ζευγάρι ευελπιστεί να δεθεί με τα δεσμά του γάμου στις 6 Ιουνίου 2025.

«Και έτσι πήγαμε εκεί και μπουμ, ήταν όμορφο και ήταν εκεί»

«Ο γάμος θα είναι μικρός και στενός, αλλά έχω σκοπό να φορέσω το φόρεμα παρ’ όλα αυτά», λέει η Osterhoudt. «Ήξερα ότι θα μου έκανε πρόταση γάμου στο ταξίδι στο Λονδίνο, αλλά δεν ήμουν βέβαιη για το πότε. Έτσι, όταν του είπα ότι ήθελα φωτογραφίες μπροστά από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και μετά είδα ότι είχε γονατίσει, μου έπεσε το σαγόνι».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν η πιο όμορφη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ξεκινήσω τη διαδικασία οργάνωσης του γάμου με τον αγαπημένο μου Nick».

Photo: Emmali Osterhoudt

Η Osterhoudt πρωτοέγινε viral τον Σεπτέμβριο, αφού ανάρτησε ένα TikTok στο οποίο περιέγραφε πώς έπεσε πάνω σε ένα φόρεμα γνωστού σχεδιαστή στο τοπικό Goodwill στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα. Στο βίντεο, ανέφερε ότι είχε πάει στο κατάστημα προκειμένου να βρει μερικές κορνίζες.

«Είχα ήδη κάνει check out, ήμουν έτοιμη να φύγω και είδα ένα τμήμα στο οποίο δεν είχαμε πάει», θυμήθηκε στο TikTok. «Και έτσι πήγαμε εκεί και μπουμ, ήταν όμορφο και ήταν εκεί».

*Με πληροφορίες από People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Emmali Osterhoudt

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024