Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απαρηγόρητος ο αδερφός του Νίκου Φλωρινιώτη: «Ο θάνατός του είναι ιατρικό λάθος»

Απαρηγόρητος ο αδερφός του Νίκου Φλωρινιώτη: «Ο θάνατός του είναι ιατρικό λάθος»

Ο Σάββας Φλωρινιώτης ξεσπά καταγγέλοντας ιατρικά λάθη.

Για τον θάνατο του αδελφού του, Νίκου Φλωρινιώτη και τις ιατρικές παραλήψεις που όπως φαίνεται επιδείνωσαν την κατάσταση της υγείας του, μίλησε ο Σάββας Φλωρινιώτης.

«Είχε μια ελιά στον ώμο του που τον ενοχλούσε γιατί έβαζε την τσάντα και μάτωνε, και αποφάσισε να πάει να την αφαιρέσει. Πήγε και την αφαίρεσε και θεωρήσαμε ότι όλα είναι καλά. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν καλά, του έλεγα να μη δουλεύει αλλά ο Νίκος δε μπορούσε.

Σίγουρα ήταν ιατρικό λάθος. Δε μας πήραν τηλέφωνο ποτέ για τη βιοψία. Όταν πλέον άρχιζε και αδυνάτιζε, και δε ξέραμε τι είχε, γυρίσαμε όλους τους γιατρούς και όταν κάναμε κάποιες εξετάσεις και είδαμε τι είναι, ζητήσαμε τη βιοψία και την είχαν χάσει. Χάσαμε σχεδόν έναν χρόνο με αυτή την ιστορία» ανέφερε αρχικά ο Σάββας Φλωρινιώτης, στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Θα κινηθώ νομικά»

«Θα τα είχαμε προλάβει όλα. Σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα τώρα αν είχαν γίνει κάποια πράγματα διαφορετικά. Μπορεί να μη αφαιρούσε καν την ελιά και να μη γινόταν τίποτα ποτέ. Ο Νίκος έκανε ανοσοθεραπείες. Το μελάνωμα δε πιάνει χημειοθεραπεία. Εγώ σαν αδελφός του θα κινηθώ νομικά. Έχω θυμώσει. Πώς θα κοιμάμαι αν δε δικαιωθεί; Δε μπορώ να κοιμηθώ.

Εννοείται ότι με βασανίζει όλο αυτό, και το ότι δεν ήμουν εδώ και έλειπα, πολλά με βασανίζουν. Κάποιος πρέπει να ψάξει κάτι. Δε γίνεται να φεύγει ένα παιδί 39 χρονών. Αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι, δεν έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που πέθανε ο μπαμπάς μου. Δε ξέρω πώς να το αντέξω» κατέληξε ο Σάββας Φλωρινιώτης.

Δείτε το απόσπασμα:

Η ανατριχιαστική φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Το πρωί της Πέμπτης 21/12, η Αννούλα Φλωρινιώτη προχώρησε σε μία ανατριχιαστική ανάρτηση στο προφίλ της στο facebook. Μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τις τελευταίες στιγμές του Νίκου Φλωρινιώτη στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Σε αυτό, τα δύο αδέλφια απεικονίζονται αγκαλιά, να κοιμούνται.

«Μέχρι εχθές μωρό μου στο νοσοκομείο κοιμόμασταν αγκαλίτσα», έγραψε η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024