Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η αντίδραση της χρονιάς από τον Μπαρτζώκα: Το «χοροπηδηχτό» και οι… μπουνιές στον αέρα (vid)

Η αντίδραση της χρονιάς από τον Μπαρτζώκα: Το «χοροπηδηχτό» και οι… μπουνιές στον αέρα (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για ακόμη ένα παιχνίδι κατάφερε με τις αντιδράσεις του να κεντρίσει τα βλέμματα και μία συγκεκριμένη φάση κόντρα στην Βίρτους, τον έκανε να… τρελαθεί.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα για δεύτερο παιχνίδι στη σειρά στη Euroleague, αυτή τη φορά από τη Βίρτους Μπολόνια με 69-67 και πλέον βρίσκεται στην 12η θέση της κατάταξης με αρνητικό ρεκόρ 7-8.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκλεψε την παράσταση σε ακόμη έναν αγώνα με τις επικές αντιδράσεις του, δείχνοντας ξανά το πόσο έντονα ζει το παιχνίδι.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στη Μπολόνια και με το σκορ στο +12 για τους «ερυθρόλευκους», ο Τόμας Γουόκαπ έκλεψε την μπάλα από τον Μπελινέλι με 5″ στο ρολόι για τη λήξη της δεύτερης περιόδου και έφυγε στον αιφνιδιασμό για να δώσει «αέρα» πόντων στον Ολυμπιακό.

Αυτό όπως φαίνεται στο βίντεο που απεικονίζει τον πάγκο του Ολυμπιακού, προκάλεσε τον ενθουσιασμό του Μπαρτζώκα και των παικτών του πάγκου, όμως ο Τεξανός αστόχησε σε λέι απ, με τον Άλεκ Πίτερς να παίρνει το ριμπάουντ και να αστοχεί εκ νέου, ενώ στη συνέχεια αστόχησε από κοντά και ο Μπραζντέικις, προκαλώντας την τελική έκρηξη του Γιώργου Μπαρτζώκα που άρχισε τις… μπουνιές στον αέρα στην προσπάθειά του να εκτονώσει τα νεύρα του για τις συνεχόμενες χαμένες ευκαιρίες των παικτών του.

Εν τέλη ο Ολυμπιακός έχασε για δύο πόντους και ποιος ξέρει πως θα είχε εξελιχθεί το παιχνίδι αν είχε πάει με +14, αντί για +12 στα αποδυτήρια.

Δείτε την επική αντίδραση που είχε ο Μπαρτζώκας για τα χαμένα λέι απ του Ολυμπιακού: 

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024