Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επικίνδυνη δοκιμασία στο Μονακό για τον Παναθηναϊκό

Επικίνδυνη δοκιμασία στο Μονακό για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από τη Μονακό, με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει εντός της ζώνης των πλέι-οφ της Euroleague.

Ακόμη μία «διαβολοβδομάδα» στο πρόγραμμα της Euroleague ξεκινά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Μονακό (20:00) εκτός έδρας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης.

Οι Πράσινοι βρίσκονται στο 7-7 όντας στην 9η θέση της βαθμολογίας και θα ψάξουν ένα μεγάλο διπλό που θα τους φέρει εντός της ζώνης της απευθείας πρόκρισης στα πλέι-οφ της της λίγκας και θα δώσει παράλληλα ένα μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Με Γκριγκόνις για το διπλό

Το «τριφύλλι» βρίσκεται ήδη στο Πριγκιπάτο, όπου και προπονείται, με το μοναδικό ερωτηματικό που είχε ο Εργκίν Αταμάν να έχει… εξαφανιστεί, αφού ο Μάριους Γκριγκόνις προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού για το παιχνίδι.

Ο έμπειρος προπονητής έχει πάρει στην αποστολή μαζί του 13 παίκτες, και λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα αποφασίσει ποιος θα μείνει εκτός δράσης.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024