Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρέντη: Παράταση στην αγωνία για τον 31χρονο αστυνομικό – Σε δύο μέρες η νευρολογική εκτίμηση των γιατρών

Ρέντη: Παράταση στην αγωνία για τον 31χρονο αστυνομικό – Σε δύο μέρες η νευρολογική εκτίμηση των γιατρών

Σύμφωνα με το πρόσφατο ιατρικό ανακοινωθέν, ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ διασωληνωμένος.

Παρατείνεται η αγωνία για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη.

Η προσπάθεια των γιατρών να προχωρήσουν στη νευρολογική εκτίμηση του 31 ετών αστυνομικού θα λάβει αναβολή μέχρι την Παρασκευή.

Οι εξετάσεις στις οποίες υπέβαλλαν τον αστυνομικό, το πρωί οι θεράποντες γιατροί του, έδειξαν πως το επίπεδο των κατασταλτικών φαρμάκων που του χορηγούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα (και τα έχουν πλέον διακόψει), κυκλοφορούν ακόμη στον οργανισμό του.

Την Παρασκεύη θα γίνει η νευρολογική εκτίμηση των γιατρών για τον 31χρονο αστυνομικό ο οποίος συνεχίζεται να νοσηλεύεται

Θα χρειαστεί επομένως να περιμένουν δύο ημέρες ακόμη, έως την ερχόμενη Παρασκευή, για να ξεκινήσουν τα ειδικά νευρολογικά τεστ που θα οδηγήσουν στη νευρολογική διάγνωση των πιθανών βλαβών που έχει υποστεί ο οργανισμός του από την ακατάσχετη αιμορραγία και τον σοβαρό τραυματισμό του που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του κάτω άκρου.

Να σημειωθεί πως ο 31 ετών άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά με ναυτική φωτοβολίδα σε κεντρική αρτηρία του ποδιού. Υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία και οι γιατροί αναγκάσθηκαν να ακρωτηριάσουν το πόδι του.

Αγωνία για την πιθανή έκταση της ζημιάς

Ασφαλή συμπεράσματα θα μπορούν να εξαχθούν σε δύο με τρία 24ωρα, οπότε οι γιατροί θα μπορούν να διαπιστώσουν την έκταση της ενδεχόμενης ζημιάς.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το αριστερό πόδι του αστυνομικού.

Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ.

Τη Δευτέρα, παραγγελία για τη διενέργεια έρευνας για εγκληματική οργάνωση αναφορικά με περιστατικά οπαδικής βίας έδωσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη στην Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών Σταματίνα Περιμένη.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024