Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μεγάλο όνομα της νυχτερινής διασκέδασης που αναστάτωσε το κέντρο της Αθήνας οδηγώντας ανάποδα

Το μεγάλο όνομα της νυχτερινής διασκέδασης που αναστάτωσε το κέντρο της Αθήνας οδηγώντας ανάποδα

Ο 73χρονος γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης και όχι μόνο, τράβηξε και πάλι πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας αλλά για λάθος λόγο

Από την εποχή που το ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό εγχείρημα διαδεχόταν το άλλο, με τις εμφανίσεις του σε κοσμικές συγκεντρώσεις να μαγνητίζουν τα φλας των φωτογράφων, στον άγριο ξυλοδαρμό του στη Μύκονο τo 2012 και πρωταγωνιστής σε μια καταδίωξη δίχως προηγούμενο.

Πρόκειται για τον 73χρονο επιχειρηματία που συνελήφθη τα ξημερώματα Κυριακής μετά από καταδίωξη οδηγώντας επικίνδυνα, αντίθετα στο ρεύμα και παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες για 85 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας μέχρι την Παλλήνη.

«Δεν έγιναν όλα έτσι όπως τα παρουσιάζουν»

Αυτήν τη φορά όπως φαίνεται, η δημοσιότητα για τον ίδιο και την οικογένειά του δεν είναι ευχάριστη όπως άλλες φορές τις περασμένες δεκαετίες.

Όπως υποστηρίζει στο LIVE NEWS στενός συγγενής του, πολλά από τα στοιχεία για την καταδίωξη που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Δεν κρίθηκε ότι είχε πιεί. Είχε 1,16 απ’ ότι μου είπε. 1,16 γιατί του έκαναν αλκοτέστ, όταν έφθασε κάτω, ήρθε στο σπίτι μας, βέβαια πέρασε κακώς τα κόκκινα φανάρια γιατί τον έπιασε αμόκ και φόβος κι έφτασε έξω από το σπίτι».

Το προφίλ του

Η επιχειρηματική του δράση ξεκίνησε το 1980. Στα 30 του χρόνια αποφασίζει να ανοίξει ένα μπαρ στην Κω, που γρήγορα γίνεται ένα από τα διασημότερα του νησιού.

11 χρόνια μετά, το 1991, ανοίγει κλαμπ στην Αθήνα, που γίνεται στέκι επωνύμων και γεμίζει ακόμα και τις καθημερινές. Είναι χαρακτηριστικό πως οι ουρές έξω από την είσοδό του, στην οδό Αμερικής, πέρναγαν τη Βουκουρεστίου κάποια βράδια εκείνης της εποχής.

Τα επόμενα χρόνια ανοίγει καταστήματα στο Πόρτο Ράφτη και τη Μύκονο. Το όνομά του έχει γίνει συνώνυμο της επιτυχίας.

Όλα τα κλαμπ κερδίζουν το στοίχημα με τους πελάτες τους, με τον ίδιο να εμφανίζεται ικανοποιημένος και να δηλώνει δικαιωμένος.

Η έφοδος για ναρκωτικά & ο άγριος ξυλοδαρμός

Η πρώτη φορά που «τσαλακώθηκε» η εικόνα του επιχειρηματία ήταν το 2005.

Οι αστυνομικοί έχουν πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών στο κλαμπ που διατηρεί στην Αθήνα και μετά από έφοδο πραγματοποιούν 11 συλλήψεις. Ο ίδιος δηλώνει άγνοια για τα όσα συνέβαιναν και συνεχίζει την επιχειρηματική του δράση.

Το 2012 δέχεται άγρια επίθεση έξω από νυχτερινό κέντρο της Μυκόνου και τα επόμενα χρόνια μεταβιβάζει τα καταστήματα στον γιο του. Η κόρη του συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελινγκ και να τον συνοδεύει σε πολλές από τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Όπως αποκαλύφθηκε, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης το πρωί της περασμένης Κυριακής, ο 73χρονος επιχειρηματίας κατάφερε κάποια στιγμή να εγκλωβίσει τα 6 περιπολικά που τον καταδίωκαν από τη βασιλίσσης Σοφίας στην Παλλήνη, με το αυτοκίνητο του 73χρονου να κινείται διαρκώς στο αντίθετο ρεύμα και να προκαλεί κατά διαστήματα ζημιές σε κολωνάκια.

Το ότι δε σημειώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, οφείλεται στην τύχη.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπλοκάρουν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στη συμβολή των οδών Αγίας Ιουλιανής και Ιδομενέως στην Παλλήνη, με τον 73χρονο να δείχνει εκείνα τα πρώτα λεπτά σε σύγχυση και να ζητάει δικηγόρο.

Η είδηση της σύλληψης του κατά τα άλλα γνωστού επιχειρηματία, παραμένει στο προσκήνιο, με τις αποκαλύψεις για την τρελή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας να συνεχίζονται για ακόμα μία ημέρα.

«Το μετάνιωσε οικτρά»

Στενός συγγενής του 73χρονου επιχειρηματία, μιλώντας στο LIVE NEWS, δίνει τη δική του εκδοχή.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος του Live Νews που έκανε την συνέντευξη με το συγγενικό πρόσωπο σε αρκετές περιπτώσεις λόγω των λεκτικών αντιφάσεων του συγγενικού προσώπου είχε την εντύπωση ότι υπάρχει η πιθανότητα να μιλάει με τον ίδιο τον 73χρονο.

«Δεν έγινε κανένα ανάποδο, όλη η οδήγηση ήταν πάνω σε πλαίσια, απλά δεν μπορούσαν και οι αστυνομικοί, και μακάρι να μπορούσαν, να μπούνε μπροστά για να τον σταματήσουν. Στο Σύνταγμα που πέρασε μισό σχεδόν, όχι ολόκληρο, μισό σχεδόν κόκκινο… και πήγανε, οι άνθρωποι εκεί της Τροχαίας με το αυτοκίνητό τους του έκαναν νόημα να σταματήσει, αυτό ήταν το τεράστιο λάθος που δεν σταμάτησε να πληρώσει ένα πρόστιμο και αν θα το πλήρωνε, μπορεί να μην τον αφήνανε κιόλας να φύγει διότι δεν ήταν μεθυσμένος.

»Κι αυτός απ’ τον τρόμο του σαλτάρισε και έκανε όλες τις πράξεις από δω κι από κει χωρίς να μπει σε ανάποδο ρεύμα. Δεν μπήκε σε ανάποδο ρεύμα. Τον έπιασε αμόκ φόβου και γι’ αυτό έφυγε και το μετάνιωσε οικτρά».

Όπως συμπληρώνει ο στενός συγγενής του 73χρονου:

«Του κάνανε τεστ και δεν έκανε τίποτα, κάτι ελάχιστα, γιατί δεν πίνει διότι έχει πρόβλημα με την καρδιά του, μαρμαρυγή. (…) Βεβαίως φταίει γιατί δεν σταμάτησε στο πρώτο στοπ που του κάνανε. Αυτό και το ‘χει χιλιομετανιώσει. Θα πλήρωνε ένα πρόστιμο εκείνη την ώρα ή θα του δίνανε ένα χαρτί να πάει να πληρώσει και τελείωνε το θέμα, θα πήγαινε στο σπίτι του, αλλά τον έπιασε πανικός».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024