Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκάζι: Εξιτήριο για τον 29χρονο από τα Μάλια – Η κατάσταση της υγείας των άλλων δύο τραυματιών

Γκάζι: Εξιτήριο για τον 29χρονο από τα Μάλια – Η κατάσταση της υγείας των άλλων δύο τραυματιών

Ευχάριστα τα νέα για τον 29χρονο από τα Μάλια της Κρήτης, που δέχθηκε επίθεση από τον «πιστολέρο» στο Γκάζι τα ξημερώματα του περαμένου Σαββάτου

Εξιτήριο έλαβε το απόγευμα της Τετάρτης ο 29χρονος, που είναι αδελφός του 34χρονου ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από τον «πιστολέρο» στο Γκάζι, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει εμφανίσει σημαντική βελτίωση, σύμφωνα με πληροφορίες  του ekriti.

Ο 29χρονος θα παραμείνει για μία – δύο ημέρες στην Αθήνα και έπειτα θα επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Μάλια Κρήτης.

Τις επόμενες ημέρες, οι γιατροί θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν σταδιακά τη διαδικασία αφύπνισης του 34χρονου

Όσον αφορά στον 28χρονο φίλο του, εκείνος θα παραμείνει για λίγο ακόμα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου και νοσηλεύεται καθώς, όπως σημειώνει πρόσωπο από το στενό συγγενικό του περιβάλλον, οι γιατροί θα προχωρήσουν σε νέα χειρουργική επέμβαση στην γνάθο.

Σε σοβαρή κατάσταση νονηλεύεται ο 34χρονος

Πάντως, σύμφωνα με το πρόσωπο με το οποίο επικοινώνησε το ekriti, ο 28χρονος περπατάει και μιλάει κανονικά, ενώ προσπαθεί και εκείνος να συνέλθει από το σοκ της άγριας επίθεσης.

Να σημειωθεί ότι σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί και νοσηλεύεται ο 34χρονος, ωστόσο και εκείνου η υγεία έχει εμφανίσει σημάδια βελτίωσης έπειτα από την δεύτερη πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, για να του αφαιρεθεί η σφαίρα από το κεφάλι.

Αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ότι τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν σταδιακά τη διαδικασία αφύπνισής του, προκειμένου να δουν πώς αντιδρά ο οργανισμός του.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024