Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Χάρις Αλεξίου στη Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Δεν ήθελα να πεθάνω»

Η Χάρις Αλεξίου στη Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Δεν ήθελα να πεθάνω»

Η Χάρις Αλεξίου μιλά απόψε το βράδυ στη Δώρα Αναγνωστοπούλου και το «MEGA Stories» για τη ζωή της και την καριέρα της, αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες.

Η Χάρις Αλεξίου μιλά απόψε το βράδυ στην εκπομπή Mega Stories με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου. Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια αναφέρεται στη διαδρομή της από τη Θήβα στην Αθήνα και αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες.

«Είναι σαν να μην υπάρχουμε χωρίς το παρελθόν μας, αλλά τι να πετάξω; Αυτό που με έχει σχηματίσει; Αυτό που είμαι είναι γιατί υπάρχει αυτό, υπάρχει το παρελθόν, ο τρόπος που μεγάλωσα, υπάρχουν τα βιώματά μου, η σχέση μου με τη μάνα μου, η έλλειψη του πατέρα μου, το ότι μπήκα στη ζωή από πολύ μικρή και έπρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου και τους άλλους.

Ακόμα κι όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου, είπα “τι είναι αυτό τώρα;”

Αυτό με έκανε –για να το πω έτσι λαϊκά- να μην μασάω κιόλας. Κι αυτό έχω να πω σαν μήνυμα. Ότι στη ζωή, αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος και έτσι πρέπει. Αλλιώς έχεις πνιγεί, έχεις χαθεί, έχεις πεθάνει κι εγώ δεν ήθελα να πεθάνω. Ακόμα κι όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου, είπα “τι είναι αυτό τώρα;”» αναφέρει χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου.

«Νόμιζα ότι με φλέρταρε»

Η Χάρις Αλεξίου αποκάλυψε και την ιστορία πίσω από τη μεγάλη της επιτυχία «Η αγάπη είναι ζάλη». «Θυμάμαι τον Θάνο να έρχεται, τραγουδούσα στον Ζυγό τότε, και μου έστειλε τους στίχους του Ανδρέα Μικρούτσικου και μου έγραψε κάνε μου νόημα ναι ή όχι. Και δεν κατάλαβα εγώ τι εννοούσε. Νόμιζα ότι με φλέρταρε. Να μου το πεις το σ’ αγαπώ. Και μου λέει βρε βλάκα να το φτιάξω το τραγούδι;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024