Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στα χαρτιά και το ντέρμπι του βόλεϊ στον Παναθηναϊκό

Στα χαρτιά και το ντέρμπι του βόλεϊ στον Παναθηναϊκό

Σκανδαλώδης απόφαση του αθλητικού δικαστή καθώς αποφάσισε να δώσει στους πράσινους το ντέρμπι των «αιωνίων» που διακόπηκε στο κλειστό του Ρέντη

Με απόφαση σκάνδαλο ο αθλητικός δικαστής δίνει στον Παναθηναϊκό στα χαρτιά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που διακόπηκε λόγω των θλιβερών επεισοδίων που έγιναν έξω από το κλειστό στο Ρέντη!

Χωρίς να λάβει καν υπόψη του τις εκθέσεις των διαιτητών, του κομισάριου και της ΔΕΑΒ που ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ευθύνη για την διακοπή του ντέρμπι, χωρίς καν να προβλέπεται αυτή η τιμωρία με το άρθρο που κλήθηκε σε απολογία η ομάδα!

Το μόνο που περιέργως λήφθηκε υπόψιν ήταν η έκθεση της αστυνομίας γεγονός που δημιουργεί ένα απίστευτο δεδικασμένο. Και κάπως έτσι, μετά το ποδόσφαιρο και στο βόλεϊ ο Παναθηναϊκός παίρνει ένα ακόμη ντέρμπι στα χαρτιά! Θυμίζουμε πως το ματς ήταν 1-0 για τον Ολυμπιακό και στο δεύτερο σετ είχε πάρει προβάδισμα ο Παναθηναϊκός όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη που έφεραν τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού.

Η χρήση δακρυγόνων έκανε αποπνικτική την ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά το ματς και να οδηγηθεί στη συνέχεια σε οριστική διακοπή. Ξέχωρα από τη νίκη-πρόκριση στο Λιγκ Καπ που δίνει ο αθλητικός δικαστής στα χαρτιά στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε και με τρεις αγωνιστικές χωρίς κόσμο αλλά και χρηματικό πρόστιμο 20.000€.

Είναι δεδομένο βεβαίως πως ο Ολυμπιακός θα κάνει έφεση για να ρίξει την τιμωρία και να γίνει αυτό που συμβαίνει πάντα όταν υπάρχει διακοπή, η συνέχεια των αγώνων ώστε να κρίνονται οι νικητές στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024