
Πάτρα: Ο νοσηλευτής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ασθενούς έλαβε προθεσμία για την απολογία του
Το φερόμενο περιστατικό το κατήγγειλε γιατρός του νοσοκομείου
Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη (21/12) ζήτησε και πήρε ο 51χρονος νοσηλευτής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, ο οποίος όπως καταγγέλθηκε, φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά γυναίκα ασθενή στα Επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Το φερόμενο περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από γυναίκα γιατρό του νοσοκομείου.
Αναμένεται η κατάθεση της ασθενούς
Άμεσα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προσήγαγαν τον νοσηλευτή στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού και ήδη η υπόθεση εξετάζεται με πολύ προσοχή προκειμένου να διασταυρωθούν οι αναφορές που έγιναν. Αναμένεται δε και η κατάθεση της ασθενούς προκειμένου να αποφασιστεί ο σχηματισμός δικογραφίας.

Σύμφωνα με το tempo24.news, o διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης διέταξε εχθές τη διενέργεια ΕΔΕ για το καταγγελθέν περιστατικό.
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ

