Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Έλλη Κοκκίνου για το διαζύγιό της: «Αισθανόμουν αποτυχημένη σύζυγος και μητέρα - Είχα τη βοήθεια ειδικού»

Η Έλλη Κοκκίνου για το διαζύγιό της: «Αισθανόμουν αποτυχημένη σύζυγος και μητέρα – Είχα τη βοήθεια ειδικού»

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή και τη «δουλειά» που χρειάστηκε να κάνει με τον εαυτό της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και στο Happy Day για την πορεία της στο τραγούδι, τον χωρισμό της αλλά και τον γιο της, ο οποίο βρίσκεται πλέον στην εφηβεία.

«Το παιδί ήταν πολύ μικρό και δεν είχε προλάβει να έχει μνήμες. Η μητέρα μου ήταν βράχος σε όλο αυτό που περνούσα τότε, η αποτυχία που αισθανόμουν τότε σαν γυναίκα, σαν μητέρα, αισθανόμουν αποτυχημένη και ως σύζυγος. Ότι απέτυχα ως σύζυγος, ότι απέτυχα ως μητέρα γιατί χώρισα με ένα μικρό παιδί», σημείωσε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου μιλώντας για την εποχή του διαζυγίου της.

«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου το είχαν διαχειριστεί πάρα πολύ καλά και πάρα πολύ ώριμα. Κάποια βράδια που ήμουν μόνη μου, ένιωσα την απογοήτευση από τον εαυτό μου πιο πολύ. Είχα ανθρώπους γύρω μου που με βοήθησαν και με στήριξαν, είχα και τη βοήθεια ειδικού. Συνεχίστηκε όλο αυτό πολύ ομαλά», συμπλήρωσε η Έλλη Κοκκίνου.

«Ήταν κάτι που επιδίωξα»

Στη συνέχεια η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε στον Γιώργο Μπόγρη και στο γεγονός πως μετά τον χωρισμό τους δεν έγινε γνωστή κάποια επόμενη σχέση της.

Ήταν μια πάρα πολύ ωραία περίοδος και αυτά τα επτά χρόνια ήταν μια επταετία πάρα πολύ όμορφη

«Ήταν κάτι που επιδίωξα, δεν υπήρχε λόγος. Έχω αποφασίσει ότι θέλω να είμαι πάρα πολύ λακωνική σε αυτό το θέμα. Προτιμώ όταν είμαι σε μια σχέση να μη μαθαίνεται», σημείωσε η Έλλη Κοκκίνου. «Ήταν μια πάρα πολύ ωραία περίοδος και αυτά τα επτά χρόνια ήταν μια επταετία πάρα πολύ όμορφη», συνέχισε η Έλλη Κοκκίνου.

«Όταν ήταν μικρός εκνευριζότανε πάρα πολύ, δεν ήθελε να με πλησιάζουν, τώρα όμως γελάει. Περνάμε πολύ ωραία οι δυο μας στο σπίτι. Σέβομαι πολύ τον χρόνο του και τον χώρο του που θέλει να έχει», τόνισε η Έλλη Κοκκίνου για την καθημερινότητα με τον γιο της.

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024