Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέπ Μπιέλ στάθηκε και στο κομμάτι της διαιτησίας.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του ξεπερνάνε τις όποιες διαιτητικές αποφάσεις κοιτώντας μπροστά.
Μεταξύ άλλων είπε: «Δεν μπορεί τίποτα να μας σταματήσει, κερδίζουμε τέτοια δύσκολα παιχνίδια και ξεπερνάμε συγκεκριμένες διαιτητικές αποφάσεις οι οποίες μας δυσκολεύουν και μας αφήνουν πίσω»
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πεπ Μπιέλ στα κανάλια Novasports:
Για το ματς με τον Πανσερραϊκό: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη για μας, όλοι γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να πετυχαίνεις νίκες σε τέτοια παιχνίδια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς και κάναμε ένα ακόμα βήμα προς την κορυφή. Δείξαμε πως ο Ολυμπιακός έχει δουλέψει έτσι ώστε να είναι πιο ψηλά, κάνουμε ότι μπορούμε και πιστεύω ότι το μέλλον μας στο πρωτάθλημα θα είναι πολύ όμορφο».
Για τη Φερεντσβάρος: «Πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας δυνάμεις και να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε για να προκριθούμε».
Για όσα ζητάει ο Καρβαλιάλ: «Αυτό που μας ζητά είναι να δείχνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να δείχνουμε καθημερινά την ποιότητα μας, γιατί είμαστε μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Και αν το κάνουμε αυτό θα αποδείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα».
Για το μέλλον: «Το μέλλον είναι δύσκολο να το προβλέψεις. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι κάνει ο Ολυμπιακός και όχι οι άλλες ομάδες. Δουλεύουμε καθημερινά για το καλύτερο και αν συνεχίσουμε τα πράγματα θα πάνε καλά για μας».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άρη Betsson και επικράτησε 92-81, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Stoiximan GBL.
Η Εθνική Γυναικών εξασφάλισε την άνοδο της στη League B της UEFA και τη συμμετοχή της στον 1ο γύρο των playoffs για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.