Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι ο Ντε Μπρόινε

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι ο Ντε Μπρόινε

Ο Βέλγος σούπερ σταρ επέστρεψε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν βρίσκεται στο καλύτερο φεγγάρι της την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τους Πολίτες να βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είδε την ομάδα του να μην μπορεί να κερδίσει τα  5 από τα έξι τελευταία παιχνίδια της στην Premier League, ενώ η μόνη της νίκη ήταν αυτή απέναντι στη νεοφώτιστη Λούτον με 2-1.

Οι Γαλάζιοι του Μάντσεστερ αυτές τις μέρες βρίσκονται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και συγκεκριμένα στη Τζέντα, και προετοιμάζονται για τον ημιτελικό κόντρα στην Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων της FIFA.

Η Σίτι θα διεκδικήσει για πρώτη φορά τον συγκεκριμένο θεσμό και θέλει να προσθέσει στη τροπαιοθήκη της και αυτό το κύπελλο.

Την αποστολή των Άγγλων στην χώρα της Αραβικής χερσονήσου ακολούθησε και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Γκουαρντιόλα είδε τον 32χρονο άσο να επιστρέφει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Ο Βέλγος αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί κομβικό ποδοσφαιριστή στα πλάνα του Πεπ, όντας πολύ σημαντικός για την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Να θυμίσουμε ότι ο Ντε Μπρόινε, βρίσκεται στα πιτς από τον Αύγουστο όταν και υποβλήθηκε σε επέμβαση στους συνδέσμους του δεξιού του γονάτου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024