Ασταμάτητος ο Κέιν: Πάνω από Χάαλαντ και Ρονάλντο στην κορυφή των σκόρερ του 2023
Ο Χάρι Κέιν είναι ασταμάτητος τη φετινή σεζόν, αφού έφτασε τα 20 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.
Ο Χάρι Κέιν δεν έχει σταματημό τη φετινή σεζόν, έφτασε στα 20 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, ενώ αναρριχήθηκε και στην κορυφή των σκόρερ για το 2023.
Στην αναμέτρηση με την Στουτγκάρδη, το βράδυ της Κυριακής βρήκε άλλες δυο φορές το δρόμο για το γκολ και έφτασε συνολικά στα 20 τέρματα στην Bundesliga σε 14 παιχνίδια.
Μέσα στο 2023 έχει σκοράρει 51 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και είναι κορυφαίος σκόρερ πάνω από τους Χάαλαντ (50), Κριστιάνο (50) και Μπαπέ (49).
Σε ό,τι αφορά στην τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά με τη φανέλα της Μπάγερν, ο Κέιν έχει συμμετοχή σε 32 γκολ σε 21 ματς, με 24 δικά του τέρματα και 8 ασίστ.
Η τριάρα της Μπάγερν και ο Κέιν
Πριν από τη σέντρα στο Μόναχο, Μπάγερν και Στουτγκάρδη είχαν διαφορά ενός βαθμού και το παιχνίδι θεωρητικά ήταν ντέρμπι. Μετά τη σέντρα όμως, οι Βαυαροί ήταν κυρίαρχοι, διέλυσαν με 3-0 την αντίπαλό τους και έμειναν στο -4 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν, έχοντας και ματς λιγότερο.
Η Μπάγερν πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μέτρησε το ένα (Κέιν στο 2′), «καθάρισε» το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο με το δεύτερο γκολ του Άγγλου επιθετικού και του Κιμ Μιν-Γιάε στο 63′. Ο Νοτιοκορεάτης αμυντικός είχε σκοράρει και στο 25′, αλλά το γκολ δε μέτρησε μετά την χρήση του VAR, όπως συνέβη και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με το τέρμα του Μίλερ.
- Τζόκοβιτς για την παρουσία του στο ΣΕΦ: «Ξέρω τα συνθήματα, αλλά χρειάζεται να μάθω λίγο καλύτερα ελληνικά»
- Tax Bureau Nabs 380 ‘Sham’ Companies With Arrears of 43mln€
- Γιατί ο Λανουά αποφεύγει να πηγαίνει στα ντέρμπι
- ΕΕ: Οι Κόστα και φον ντερ Λάιεν ζήτησαν ταχύτερη, πιο συντονισμένη, στρατηγικά προσανατολισμένη Ευρώπη
- Απόβαση αγροτών στην Αθήνα – «Καμία από τις δεσμεύσεις-ψίχουλα του πρωθυπουργού δεν έχει υλοποιηθεί»
- Αρμπάιτ: Επιστρέφει από 21 Φλεβάρη και για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Σταθμός

