Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ εργαλειοποιεί την εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ εργαλειοποιεί την εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών

«Να είστε σίγουροι στη ΝΔ ότι η εξεταστική δεν θα γίνει πλυντήριο κανενός», διαμηνύει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για την εξεταστική επιτροπή για το δυστύχημα των Τεμπών εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μέσω δήλωσης των βουλευτών του που συμμετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

«Με απεχθείς μεθόδους που προκαλούν αποστροφή, η ΝΔ εργαλειοποιεί την Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών προκειμένου να συλλέξει στοιχεία και καταθέσεις όχι για τα αίτια της τραγωδίας, αλλά για την έρευνα της ευρωπαϊκής εισαγγελίας που εντόπισε αποχρώσες ενδείξεις τέλεσης κακουργηματικής απιστίας από τον Κ. Καραμανλή, ενώ ασκήθηκαν διώξεις κατά 23 φυσικών προσώπων», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Να είστε σίγουροι στη ΝΔ ότι η εξεταστική δεν θα γίνει πλυντήριο κανενός»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίζει παιχνίδια στις πλάτες των συγγενών θυμάτων και των τραυματιών την ώρα που περιμένουν να χυθεί φως στο πολύνεκρο δυστύχημα», προσθέτει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Τέλος, οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζουν ότι «να είστε σίγουροι στη ΝΔ ότι η εξεταστική δεν θα γίνει πλυντήριο κανενός».

ΣΥΡΙΖΑ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τα Τέμπη

Για «δύο μέτρα και δύο σταθμά» στην υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη κάνει λόγο το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφού σημειώνει ότι το γραφείο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελικής Αρχής στην Αθήνα «κάνει καλά την δουλειά του ερευνώντας τον τρόπο με τον οποίο εκτελέστηκε η σύμβαση 717/14, όταν η Ελληνική Εισαγγελική Αρχή είχε θέσει την δικογραφία στο Αρχείο», επισημαίνει πως ήταν «απόφαση της κυβέρνησης να μην ερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες των πολιτικών προσώπων, σε αντιπαράθεση με την διερεύνηση των ποινικών ευθυνών μη πολιτικών προσώπων».

Όπως αναφέρει, μάλιστα, για την ελληνική εισαγγελική αρχή, «όταν αρχές του καλοκαιριού διαπίστωσε την ύπαρξη ενδείξεων κακουργηματικής απιστίας του κ. Καραμανλή, έστειλε τη δικογραφία στην Ελληνική Βουλή».

Sports in

Oι Πρωταθλητές Ευρώπης «πάτησαν» την ΑΕΚ και βλέπουν... κούπα (3-0)

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Youth League, η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική της Super League K19 και έκανε αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024