Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σήμα κινδύνου από βουλευτή της Νίκης: «Αυτές τις μέρες βγαίνουν οι καλικάντζαροι»

Σήμα κινδύνου από βουλευτή της Νίκης: «Αυτές τις μέρες βγαίνουν οι καλικάντζαροι»

«Στις άγιες ημέρες αγαπητοί μου που εισερχόμαστε θέλει πραγματικά μεγάλη προσοχή», δήλωσε βουλευτής της «Νίκης» απευθύνοντας έκκληση στους Έλληνες να προσέχουν τους καλικάντζαρους.

Μπορεί στη Βουλή να συζητιόταν το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό ωστόσο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της «Νίκης» και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νικόλαος Παπαδόπουλος, θέλησε να πει κάτι «άσχετο» και συγκεκριμένα να προειδοποιήσει τον ελληνικό λαό για τον «κίνδυνο» των καλικάντζαρων και των δαιμονίων!

«Οι γονείς και οι παππούδες μας, έλεγαν ότι τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού! Τους έλεγαν μάλιστα και καλικάντζαρους», είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλαος Παπαδόπουλος από το βήμα της Βουλής.

Ο βουλευτής της Νίκης αφού προϊδέασε τους συνάδελφους τους βουλευτές ότι θα μιλήσει για «άσχετο θέμα» από το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και συγκεκριμένα το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης: «Αναμόρφωση επαγγελματικής ασφάλισης, εξορθολογισμός ασφαλιστικής νομοθεσίας, συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, σύστημα διορισμού και προσλήψεων των εκπαιδευτικών της δημόσιας υπηρεσίας απασχόλησης και λοιπές διατάξεις», που συζητιόταν στη Βουλή, άρχισε να αναφέρει «τα δεινά» που σημειώνονται κατά τις γιορτινές ημέρες και μάλιστα για να τεκμηριώσει τη θέση του θυμήθηκε την εποχή που έκανε εφημερίες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ως νεαρός γιατρός.

«Αυτές ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού!»

«Στις άγιες ημέρες αγαπητοί μου που εισερχόμαστε θέλει πραγματικά μεγάλη προσοχή»

«Στις άγιες ημέρες αγαπητοί μου που εισερχόμαστε θέλει πραγματικά μεγάλη προσοχή. Γίνονται και ακούγονται τα χειρότερα. Θυμάμαι ως νεαρός γιατρός που εφημέρευα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και οι υπόλοιποι συνάδελφοι θα συμφωνήσουν μαζί μου ότι βλέπαμε και ακούγαμε τα χειρότερα», υποστήριξε αρχικά. ο κ. Παπαδόπουλος.

«Το τι ξύλο έπεφτε αυτές τις ημέρες αγάπης στις οικογένειες -οι άνδρες χτυπούσαν τις γυναίκες, οι γυναίκες τους άνδρες, τα παιδιά τους γονείς και οι γονείς τα παιδιά και όλο τέτοια! Γι’ αυτό βγήκε ξέρετε και ‘το ξύλο της χρονιάς’», προσέθεσε ο βουλευτής της «Νίκης»

«Λοιπόν οι παλαιότεροι, οι γονείς και οι παππούδες μας, έλεγαν ότι τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού! Τους έλεγαν μάλιστα και καλικάντζαρους. Ο μακαριστός Χριστόδουλος θα έλεγε μάλιστα ότι τα απύλωτα στόματα ανοίγουν και ξερνούν δηλητήριο», κατέληξε.

Μάλιστα στη συνέχεια θέλησε να εξηγήσει τι είναι αυτό το δηλητήριο που ανέφερε φέρνοντας παραδείγματα που σύμφωνα με τον ίδιο «σπιλώνουν» και «καθυβρίζουν» τα ιερά και τα θεία όπως η Αγία Γραφή και ο Άγιος Παΐσιος.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024