Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεσολόγγι: Δεινοπάθησε στα χέρια ληστών - Φίμωσαν, ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 59χρονο

Μεσολόγγι: Δεινοπάθησε στα χέρια ληστών – Φίμωσαν, ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 59χρονο

Οι δράστες είχαν οργανωμένο σχέδιο - Άρπαξαν 6.500 ευρώ, κάρτες και βιβλιάρια

Τον τρόμο στα «χέρια» των ληστών έζησε ένας 59χρονος άνδρας το βράδυ της Κυριακής (17/12) στον οικισμός της Γουριάς Μεσολογγίου, όταν τέσσερις άνδρες «μπούκαραν» στο σπίτι του και τον λήστεψαν, αφού πρώτα τον βασάνισαν.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το agriniopress.gr, οι τέσσερις δράστες φαίνεται να είχαν στήσει οργανωμένο σχέδιο για τη διάρρηξη του σπιτιού και κατ’ επέκταση τη ληστεία σε βάρος του 59χρονου θύματος.

«Χτύπησαν» με οργανωμένο σχέδιο – Πώς τον ακινητοποίησαν

Πριν την εισβολή, φρόντισαν να κόψουν την παροχή ρεύματος του σπιτιού για να κάνουν πιο εύκολο το έργο τους. Στη συνέχεια μπούκαραν μέσα όπου εντόπισαν και ακινητοποίησαν τον 59χρονο με την απειλή όπλου. Στη συνέχεια τον έδεσαν, τον φίμωσαν και ξεκίνησαν να τον ξυλοκοπούν, για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα τα χρήματα.

Έκαναν «φτερά» 6.500 ευρώ σε μετρητά, τραπεζικές κάρτες και βιβλιάρια καταθέσεων – Έκλεψαν μέχρι και το κυνηγετικό όπλο που είχε στο σπίτι

Οι ληστές, που έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι, βρήκαν και άρπαξαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.500 ευρώ σε μετρητά, τραπεζικές κάρτες και βιβλιάρια καταθέσεων του 59χρονου. Επιπλέον, αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο και ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα το θύμα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο 59χρονος, που διαμένει μόνος του, μετά από ώρα κατόρθωσε να απελευθερωθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για να του παραχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έχει τραύματα απειλητικά για τη ζωή του.

Από τις Αρχές σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία σε βάρος των τεσσάρων δραστών και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τους.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024