Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη: Ποιοι είναι οι δράστες της επίθεσης στο Γκάζι

Αποκάλυψη: Ποιοι είναι οι δράστες της επίθεσης στο Γκάζι

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι

Μία συμμορία αλλοδαπών ποινικών που δραστηριοποιείται σε κλοπές, διαρρήξεις και πιθανόν σε διακίνηση ναρκωτικών, έχουν έδρα σε καφέ κοντά στην πλατεία Λαρίσης (περιοχή Αγίου Παύλου) και σχετίζονται με εταιρεία μίσθωσης οχημάτων στην περιοχή των Σεπολίων φέρεται να εμπλέκονται με την αιματηρή επίθεση στο Γκάζι πριν από τέσσερις ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος ήδη συλληφθείς ποινικός-συνοδηγός του ανθρακί τζιπ του οποίου οι επιβάτες πυροβόλησαν τους τρεις νεαρούς Κρητικούς- διαμένει στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης όπου υπάρχει και επιχείρηση οικείων του.

Όπως έγινε γνωστό, ο βασικός ύποπτος για τους πυροβολισμούς εναντίον των κρητικών είναι ένας 36χρονος μέλος της εν λόγω ομάδας Αλβανών που είχε κατηγορηθεί στην γειτονική χώρα για ληστείες και συμπλοκές με αστυνομικούς.

Τα πρώτα λόγια του συλληφθέντα

«Ένα χαστούκι έριξα. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του συλληφθέντα για την αιματηρή συμπλοκή στο Γκάζι, με θύματα τρεις άντρες, ξημερώματα του Σαββάτου (16/12).

Ο άντρας ηλικίας 33 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των Αρχών. Επιπλέον εντοπίστηκε στα βόρεια προάστια της Αττικής και το ανθρακί τζιπ στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο συλληφθείς δεν φάνηκε πρόθυμος να πει περισσότερα στους αστυνομικούς, παρά μόνο να ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε καμία ανάμειξη στους πυροβολισμούς και επιπλέον επισήμανε πως τον δεύτερο δράστη τον γνώριζε τους τελευταίους επτά μήνες.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια περαστικών και θαμώνων καταστημάτων σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της νυχτερινής Αθήνας.

Οι δράστες άφησαν το αυτοκίνητο επιδεικτικά μέσα στη μέση του δρόμου, με τους οδηγούς τριών οχημάτων να παραμένουν «κολλημένοι» και να παρακολουθούν έντρομοι τη σκηνή των πυροβολισμών.

Πολύς ο κόσμος ήταν και στα πεζοδρόμια, στις δύο πλευρές της Ιάκχου, αφού καταστήματα ήταν ακόμη ανοιχτά και από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος.

Στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του MEGA αναφέρθηκε ότι στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνει και μία δολοφονία που σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο σε κατάστημα στα βόρεια προάστια, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει ενδείξεις μέσα από ανάλυση βίντεο πως το άτομο που προχώρησε στη δολοφονία του 40χρονου άντρα πριν από λίγους μήνες ίσως να είναι αυτός που πυροβόλησε κατά των τριών Κρητικών.

Επισημαίνεται πως τότε ο δράστης της δολοφονίας δεν είχε συλληφθεί και είχε διαφύγει στην Αλβανία.

Φόβος της ΕΛ.ΑΣ. είναι πως ο «πιστολέρο» της επίθεσης δεν προτίθεται να παραδοθεί.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024