Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: Τον χλεύασαν αστυνομικοί έξω από την ΕΡΤ - «Προχωρούσα και κορόιδευαν»

Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: Τον χλεύασαν αστυνομικοί έξω από την ΕΡΤ – «Προχωρούσα και κορόιδευαν»

Ο νεαρός ηθοποιός μιλά για την βία και τα ομοφοβικά περιστατικά, με τα οποία έχει έρθει αντιμέτωπος ο ίδιος - «Η αστυνομική βία έχει παραγίνει» σχολιάζει

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς Milky Way, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «στούντιο 4» και μίλησε για τη βία και τα ομοφοβικά περιστατικά με τα οποία έχει έρθει αντιμέτωπος ο ίδιος – το πιο πρόσφατο μάλιστα συνέβη λίγο πριν μπει στο στούντιο της ΕΡΤ… από αστυνομικούς.

Ο χλευασμός από αστυνομικούς έξω από την ΕΡΤ

Ο νεαρός ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής και ξεκίνησε να μιλά για τις βίαιες και ομοφοβικές συμπεριφορές που έχει δεχθεί: «Τώρα, πριν μπω στο στούντιο, περπάταγα στο δρόμο, έξω από το στούντιο υπήρχε μια κλούβα με αστυνομικούς, και καθώς προχωρούσα έκαναν φωνές, κοροϊδίες. Βέβαια. Σας φαίνεται απίστευτο;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τηλεοπτικός «Τζο» από τη σειρά Milky Way.

«Δεν μου φαίνεται απίστευτο, θλιβερό μου φαίνεται» σχολίασε ένας εκ των παρουσιαστών της εκπομπής

«Εμενα δεν μου φαίνεται απίστευτο, θλιβερό μου φαίνεται» σχολίασε αρχικά ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ενώ από την άλλη πλευρά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είπε ότι «εμένα μου φαίνεται, γιατί δεν ήταν και ανώνυμοι». Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος πρόσθεσε στη συνέχεια πως πιθανόν να συμπεριφέρονταν έτσι γιατί ήθελαν να αποδείξουν την αρρενωπότητά τους μειώνοντας τον άλλον. «Είναι και λίγο παιχνίδι μεταξύ τους, πιθανόν κατά μόνας δεν θα συμπεριφέρονταν έτσι» ανέφερε.

Μιλώντας νωρίτερα για τα άσχημα περιστατικά που έχει βιώσει λόγω της διαφορετικότητάς του ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, ανέφερε ότι «στην Πατησίων σταμάτησε ένα αυτοκίνητο και άρχισε να με βρίζει πολύ έντονα λόγω του σορτς που φορούσα». «Η βία έρχεται σε ανύποπτο χρόνο» συνέχισε.

Το σχόλιο για την αστυνομική βία

«Ένα σχόλιο για την αστυνομική βία. Έχει παραγίνει. Υπάρχουν πιο πολλοί αστυνομικοί από ότι πυροσβέστες (…) Αυτό λέει πολλά για τη χώρα μας… φοβόμαστε πιο πολύ αν θα σπάσει μια βιτρίνα ενός μαγαζιού, παρά αν θα καεί μια ολόκληρη περιοχή» ανέφερε επίσης ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.

«Είναι λίγο θλιβερό να συμβαίνει αυτό (…) Τώρα τι να κάτσω να τσακωθώ με τους αστυνομικούς και να μου πουν “εξύβριση αρχής”; Έχει συμβεί» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024