Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0: «Όρθιοι» στο Άνφιλντ οι «κόκκινοι διάβολοι»

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0: «Όρθιοι» στο Άνφιλντ οι «κόκκινοι διάβολοι»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κράτησε τη Λίβερπουλ στο μηδέν (0-0) και την γκρέμισε από την κορυφή όπου βρίσκεται πλέον η Άρσεναλ.

Στην πρώτη της επίσκεψη στο Άνφιλντ μετά το περσινό εφιαλτικό 7-0, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ζημία στη Λίβερπουλ! Η ομάδα του Τεν Χάαγκ παρατάχθηκε για ακόμη μία φορά με πάρα πολλές απουσίες, άντεξε όμως στην πίεση των γηπεδούχων και πήρε το 0-0 με το οποίο έριξε από την κορυφή της Premier League τη μεγάλη της αντίπαλο. Μόνη πρώτη μετά από 17 αγωνιστικές η Άρσεναλ, ακολουθούν έναν βαθμό πίσω οι Λίβερπουλ και Άστον Βίλα.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, άλλα όχι πολλές μεγάλες ευκαιρίες. Η Λίβερπουλ έπαιζε κατά κύριο λόγο στο μισό γήπεδο τη Γιουνάιτεντ η οποία στην κόντρα είχε τις στιγμές της για να κλέψει ακόμη και τη νίκη. Με αυτό το αποτέλεσμα οι «κόκκινοι διάβολοι» έγιναν μάλιστα η πρώτη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα που δεν χάνει από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, αλλά δεν δέχεται και γκολ.

Η Λίβερπουλ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και με συνεχόμενα κόρνερ δεν άφηνε τη Γιουνάιτεντ να βγει από την περιοχή της. Παρά τη μεγάλη πίεση, ο Ονάνα δεν ανησυχούσε ιδιαίτερα μέχρι το 16′ όταν έχασε την μπάλα από κεφαλιά του Νούνιες, αλλά έσωσε το σουτ του Σαλάχ. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας έβγαλε εντυπωσιακά και μία κεφαλιά του Φαν Ντάικ στο 28′, με το ημίχρονο να τελειώνει χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο μέρος το ματς άνοιξε πιο πολύ και στο 55′ ο Γκαρνάτσο κόπηκε τελευταία στιγμή πριν πλασάρει τον Άλισον ενώ στο 66′ ο Άρνολντ έπιασε ένα δυνατό σουτ κι έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 68′ ο Χόιλουντ έχασε τεράστια ευκαιρία από κοντά, με τον Άλισον να τον νικά και στα επόμενα λεπτά η Λίβερπουλ πίεσε πολύ, αλλά καθαρή ευκαιρία δεν έβγαλε. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νταλότ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, για διαμαρτυρία για ένα ανάποδο πλάγιο.

Οι ενδεκάδες:

Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Τσιμίκας, Χράφενμπερχ (61’ Γκόμες), Έντο, Σομποσλάι (61’ Χάκπο), Σαλάχ, Ντίαζ (78’Έλιοτ), Νούνιες (78’ Τζόουνς)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Νταλότ, Σο, Έβανς, Βαράν, Μαϊνού (82’ Πελίστρι), Άμραμπατ, ΜακΤόμινεϊ, Γκαρνάτσο (71’ Ράσφορντ), Άντονι (82’ Μέιμπρι), Χόιλουντ

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024