Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή - «Τον σκότωσες, βοήθεια ασθενοφόρο»

Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή – «Τον σκότωσες, βοήθεια ασθενοφόρο»

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία έχει στα χέρια της τουλάχιστον τρία με τέσσερα βίντεο που έχουν καταγράψει από διαφορετικές γωνίες την δολοφονική επίθεση για ασήμαντη αφορμή κατά των τριών νεαρών.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στο Γκάζι βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο νέο υλικό από κάμερα ασφαλείας  παρακείμενου καταστήματος, που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο του Alpha,  φαίνεται το τζιπ των δραστών να σταματάει στη μέση του δρόμου.

Οι δράστες κινήθηκαν ανενόχλητοι από την στιγμή που έκλεισαν τον δρόμο μέχρι που εξαφανίστηκαν από το σημείο της επίθεσης με την αστυνομία να τους αναζητά ακόμα

Συγκλονιστικές είναι στιγμές που ακολουθούν αφού ακούγονται οι τέσσερις πυροβολισμοί και στη συνέχεια οι σπαρακτικές φωνές της παρέας των Κρητικών που αντιλαμβάνονται τη δολοφονική επίθεση.

«Τον σκότωσες, τον σκότωσες» ακούγεται να φωνάζει κάποιος και στη συνέχεια «βοήθεια, βοήθεια… ασθενοφόρο».

Δείτε το βίντεο

Η σκηνή της επίθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία έχει στα χέρια της τουλάχιστον τρία με τέσσερα βίντεο που έχουν καταγράψει από διαφορετικές γωνίες την δολοφονική επίθεση για ασήμαντη αφορμή κατά των τριών νεαρών.

Από το υλικό αυτό οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη που πυροβολεί εν ψυχρώ καθώς και το δεύτερο άτομο που είναι μαζί του και συμμετέχει στο επεισόδιο.

Πρόκειται για δύο Αλβανούς κακοποιούς που κινούνται στον χώρο της νύχτας και στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις Αρχές για την εγκληματικής τους δραστηριότητα.

Όπως φαίνεται και στο πρώτο βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας ο ένας από τους δράστες ρίχνει τέσσερις σφαίρες μέσα σε 40 δευτερόλεπτα και στις 06:59 επιστρέφει μαζί με τον συνεργό του στο αυτοκίνητο, για να φύγουν ανενόχλητοι από το σημείο.

Ανενόχλητοι οι δράστες

Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια περαστικών και θαμώνων καταστημάτων σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της νυχτερινής Αθήνας.

Οι δράστες άφησαν το αυτοκίνητο επιδεικτικά μέσα στη μέση του δρόμου, με τους οδηγούς τριών οχημάτων να παραμένουν «κολλημένοι» και να παρακολουθούν έντρομοι τη σκηνή των πυροβολισμών.

Πολύς ο κόσμος ήταν και στα πεζοδρόμια, στις δύο πλευρές της Ιάκχου, αφού καταστήματα ήταν ακόμη ανοιχτά και από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος άλλος.

Πουθενά, ωστόσο, δεν υπήρχε αστυνομία, με αποτέλεσμα οι δύο κακοποιοί να κλείσουν το δρόμο, να τραβήξουν όπλο και αμέσως μετά να φύγουν ανενόχλητοι από την περιοχή, έχοντας τραυματίσει σοβαρά τους τρεις νεαρούς.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024