Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αντίστροφη μέτρηση και η άσεμνη χειρονομία στον αέρα του BBC

Η αντίστροφη μέτρηση και η άσεμνη χειρονομία στον αέρα του BBC

Ένα μεγαλύτερο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα που δείχνει πώς η παρουσιάστρια του BBC Maryam Moshiri υπέπεσε σε γκάφα ενώ βρισκόταν ζωντανά στον αέρα.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η κεντρική παρουσιάστρια του BBC Maryam Moshiri βγήκε στον αέρα του BBC με μια άσεμνη χειρονομία.

Στο βίντεο που δεν άργησε να γίνει viral στο Twitter η Maryam Moshiri αστειευόταν με το συνεργείο στο στούντιο, κάνοντας αντίστροφη μέτρηση με τα δάχτυλά της μέχρι να βγει στον αέρα.

Καθώς τελείωνε η αντίστροφη μέτρηση, η παρουσιάστρια ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο και το απρόοπτο που βγήκε στον αέρα δεν άργησε να γίνει viral.

Η Maryam Moshiri κατάλαβε γρήγορα την γκάφα αλλά ως επαγγελματίας συγκεντρώθηκε αμέσως και ξεκίνησε την εκπομπή της σαν να μην συνέβη τίποτα.

«Ζωντανά από το Λονδίνο, αυτό είναι το BBC News», ανέφερε χαρακτηριστικά αμέσως μετά το απρόοπτο περιστατικό.

Η συγγνώμη της παρουσιάστριας του BBC

Η παρουσιάστρια ζήτησε αργότερα συγγνώμη για την άσεμνη χειρονομία, υποστηρίζοντας ότι απλώς «αστειευόταν λίγο με την ομάδα της».

«Λυπάμαι πολύ για αυτό. Έκανα ένα αστείο με την ομάδα μου και προσποιούμουν ότι μετρούσα αντίστροφα καθώς ο σκηνοθέτης μετρούσε από το 10 έως το 0, συμπεριλαμβανομένων των δακτύλων μου για να δείξω τον αριθμό.

Όταν φτάσαμε στο 1 γύρισα το δάχτυλο ως αστείο και δεν συνειδητοποίησα ότι αυτό θα καταγραφόταν από την κάμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ζητώντας συγγνώμη.

«Ήταν ένα εσωτερικό αστείο που έχουμε με την ομάδα μου και λυπάμαι πολύ που βγήκε στον αέρα! Δεν ήταν στις προθέσεις μου να συμβεί αυτό και λυπάμαι αν προσέβαλα ή αναστάτωσα κάποιον. Δεν το έκανα προς τους τηλεθεατές ή κάποιο άτομο. Ήταν ένα ανόητο αστείο που προοριζόταν για τους φίλους μου», κατέληξε.

Η Maryam Moshiri επέστρεψε στον αέρα τρεις ημέρες μετά το περιστατικό, ευχαριστώντας με ανάρτησή της εκείνους που έστειλαν υποστηρικτικά μηνύματα.

Η δημοσίευση του νέου με όλα όσα προηγήθηκαν οδήγησε αρκετούς να ζητούν να πάρει αύξηση η Maryam Moshiri και άλλους να υποστηρίζουν ότι το μεγαλύτερο βίντεο δείχνει ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κάτι κακό.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024