Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο «μοναχικός» Έλβις και η συναισθηματική σύνδεση με την Πρισίλα Πρίσλεϊ

Ο «μοναχικός» Έλβις και η συναισθηματική σύνδεση με την Πρισίλα Πρίσλεϊ

Η πρώην σύζυγος του αείμνηστου «βασιλιά του ροκ-εν-ρολ» προέβη σε αποκαλύψεις.

Ο γάμος του Έλβις με την Πρισίλα Πρίσλεϊ ήταν από τους πιο πολυσυζητημένους της δεκαετίας του ’60, παρόλο που η σχέση ανάμεσα στον βασιλιά του ροκ-εν-ρολ και τη μετέπειτα σύζυγό του ξεκίνησε όταν ακόμα ήταν ανήλικη.

Οι εικασίες σχετικά με τις επαφές τους στα τέλη της δεκαετίας του ’50 έχουν ενταχθεί στη μυθολογία μια εποχής όπου και άλλοι «ήρωες» του ροκ-εν-ρολ είχαν σχέσεις με ανήλικες.

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ πάντα μιλάει με πολύ κολακευτικά λόγια για τον πρώην σύζυγό της. Πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι στην αρχική γνωριμία τους, όταν εκείνη ήταν ακόμα 14 ετών, οι δυο τους δεν είχαν σεξουαλικές επαφές. Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν ήταν το 1959. Από τότε η Πρισίλα ήταν η «μικρή του», όπως την αποκαλούσε ο Έλβις, ακόμη κι όταν εκείνη ενηλικιώθηκε.

Μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα ηθοποιός του κινηματογράφου, θυμήθηκε πόσο «μοναχικός» ήταν ο Έλβις.

«Η σχέση μου με τον Έλβις, ξέρετε, οι άνθρωποι λένε, «Θεέ μου, πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό», αλλά δεν ήταν σεξουαλική σχέση, καθώς ήμουν 14 ετών», είπε στο Fox 32 σε μια συνέντευξη που περιέγραψε τη γνωριμία τους.

Η Πρίσλεϊ πρόσθεσε πως «ήταν πολύ, πολύ μόνος» και πως εκείνη προσπαθούσε πάντα να τον ακούσει.

Η «χημεία» του διάσημου ζευγαριού

Σε μία άλλη συνέντευξη στο Rolling Stone τον Σεπτέμβριο, είχε πει: «Μου άρεσε γιατί ήμουν περισσότερο ακροατής. Ο Έλβις μου έβγαζε την καρδιά του με κάθε τρόπο… και ήμουν το άτομο που πραγματικά, πραγματικά καθόμουν εκεί για να τον ακούσω και να τον παρηγορήσω. Αυτή ήταν πραγματικά η σύνδεσή μας».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 1967, όταν η Πρισίλα ήταν 21 ετών και ο Έλβις 32, και απέκτησαν την κόρη τους Λίζα Μαρί, έναν χρόνο αργότερα.

Ο Ελβις ήταν 24 ετών όταν συνάντησε τη μέλλουσα σύζυγό του στην αμερικανική στρατιωτική βάση όπου υπηρετούσε τη θητεία του στη Γερμανία – όπου η Πρισίλα ζούσε με τον πατριό της. Η διαφορά ηλικίας τους ήταν πάντα ένα επίμαχο θέμα.

Η 78χρονη σήμερα Πρισίλα, με αφορμή την ταινία της Σοφία Κόπολα «Priscilla», εξηγεί: «Ημασταν πιο ευθυγραμμισμένοι εγκεφαλικά και αυτή ήταν η φύση της σχέσης μας». Οι γονείς της ήταν αρχικά αντίθετοι, αλλά τελικά αποδέχθηκαν τη σχέση, ​​επιτρέποντας στην κόρη τους να συνευρεθεί με τον Ελβις στην έπαυλή του, τη θρυλική Γκρέισλαντ, στο Μέμφις.

Ο σταρ κράτησε τη σχέση τους μυστική εξοργίζοντας την Πρισίλα, καθώς φωτογραφιζόταν διαρκώς με άλλες γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της τραγουδίστριας Νάνσι Σινάτρα. Η Πρισίλα έπαιρνε χάπια για να συμβαδίζει με τους ρυθμούς και τον τρόπο ζωής του Ελβις.

Τελικά παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας το 1967 όταν εκείνη ήταν 21 ετών. Απέκτησαν μια κόρη, τη Λίζα Μαρί –η οποία πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο σε ηλικία 54 ετών– και χώρισαν το 1973.

Το διαζύγιο

Αναπολώντας την πρώιμη σχέση τους και τον επακόλουθο χωρισμό τους, η Πρισίλα είπε ότι ο Ελβις ήταν ο «έρωτας της ζωής της» και ότι διατήρησαν καλές σχέσεις μετά το διαζύγιο. «Ηταν ο τρόπος ζωής του αυτό που με δυσκόλευε πολύ. Νομίζω ότι κάθε γυναίκα μπορεί να το καταλάβει», είπε με νόημα.

Τέλος, αναφερόμενη στη ζωή τους μετά το διαζύγιο, πρόσθεσε: «Ο χωρισμός δεν στιγμάτισε τη σχέση μας. Αντιθέτως, παραμείναμε πολύ δεμένοι. Φυσικά, είχαμε και την κόρη μας. Φρόντιζα να τη βλέπει συνέχεια. Ηταν σαν να μην είχαμε αφήσει ποτέ ο ένας τον άλλον».

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/Elvis Presley

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024