Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η Μονακό βρισκόταν πίσω με 10 πόντους κόντρα στη Φενέρμπαχτσε πριν ο Μάικ Τζέιμς ευστοχήσει σε ένα… τρελό τρίποντο που μόνο παίκτες τέτοιου επιπέδου μπορούν να βάλουν.
Ύστερα από την μείωσε τη διαφοράς στους 7, ο Αμερικάνος γκαρντ πανηγύρισε σηκώνοντας τα χέρια του σχηματίζοντας ένα σύμβολο. Οι διαιτητές θεώρησαν πως μία τέτοια κίνηση πρέπει να τιμωρηθεί με τον 33χρονο να μένει έκπληκτος από την απόφαση τους.
Ο Τζέιμς σήκωσε τα χέρια ψηλά και απόρησε για τον λόγο που τιμωρήθηκε και σαν μην έφτανε αυτό, μετά τον αγώνα σχολίασε τη συγκεκριμένη κίνηση στο Twitter.
Αναλυτικά όσα έγραψε:
«Καλό παιχνίδι από τη Φενέρμπαχτσε. Όλοι οι έπαινοι. Δεν αξίζαμε τη νίκη σήμερα.
Αλλά πρέπει να μιλήσουμε για αυτή την άγρια τεχνική επέμβαση που έκανα σήμερα. @EuroLeague Αυτή είναι η πιο τρελή και φτιαχτή μ@λ@κι@που έχω ακούσει ποτέ. Είναι ντροπή και γελοίο. Πρέπει να τα πάτε καλύτερα.
Αυτό είναι όλο….»
Good game by fenerbache. All the praises. We didn’t deserve to win today.
But we got to talk about this wild ass technical i got today. @EuroLeague that’s the craziest most made up shit I’ve ever heard. It’s a disgrace and ridiculous. Y’all have to do better.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους στη Μπολόνια και τώρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα ανοίξει ουσιαστικά την αυλαία για το 2026 στην Ευρωλίγκα.
Το Μαρόκο ήταν καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) το Μάλι για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Κόπα Άφρικα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει του τρίτου αγώνα. Βασικός για 70' λεπτά αγωνίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τους διοργανωτές.