Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: Προβλήματα από την καταιγίδα στην Αθήνα - Διακοπή της κυκλοφορίας στην Πειραιώς

Καιρός: Προβλήματα από την καταιγίδα στην Αθήνα – Διακοπή της κυκλοφορίας στην Πειραιώς

Πλημμύρισαν δρόμοι στην Αθήνα από την καταιγίδα που ξέσπασε λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Σάββατο και συνοδευόταν από θυελλώδεις ανέμους και χαλάζι.

Προβλήματα προκάλεσε η καταιγίδα που έπληξε πριν λίγη ώρα την Αθήνα καθώς πλημμύρισαν δρόμοι, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Εκλεισε η οδός Πειραιώς σε δύο σημεία

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, «λόγω της έντονης βροχόπτωσης και υπερχείλισης υδάτων» διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Επίσης στην οδό Πειραιώς, από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Χαμοστέρνας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η Πυροσβεστική δεν έχει δεχθεί μέχρι στιγμής κλήσεις για απάντληση υδάτων και, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία, αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς.

Θυελλώδεις άνεμοι και χαλάζι

Η κακοκαιρία έφτασε στην Αττική και έδειξε τα δόντια της, πλήττοντας με σφοδρή καταιγίδα, θυελλώδεις ανέμους και χαλάζι την Αθήνα περίπου τρεις ώρες μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Σάββατο.

Επικαιροποίηση δελτίου

Οι βροχές και οι καταιγίδες, που ήδη εκδηλώνονται στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αναμένεται τις επόμενες ώρες να ενταθούν, αναφέρεται στο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ που εκδόθηκε σήμερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Παράλληλα επικρατούν θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι στη βορειοανατολική χώρα και κυρίως στο βόρειο Αιγαίο, αναφέρεται στο δελτίο.

Προστίθεται, επίσης, ότι χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και τα ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο.

Η πτώση της θερμοκρασίας, που είναι ήδη αισθητή σε όλη τη βόρεια Ελλάδα, θα σημειωθεί και στα κεντρικά τμήματα της χώρας και θα υποχωρήσει κατά 6 με 8 βαθμούς Κελσίου.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024