
Θεσσαλονίκη: 60χρονος παρακολουθούσε 22χρονη επί δύο μήνες – Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω
Του ασκήθηκε ποινική δίωξη, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι δεν απειλεί ούτε κυνηγάει κανέναν
Ενώπιον των δικαστών του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης θα βρεθεί 60χρονος άνδρας που καταγγέλθηκε από 22χρονη ότι το τελευταίο δίμηνο είχε γίνει η «σκιά» της, καθώς την παρακολουθούσε επίμονα.
Ο 60χρονος συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απειλή με επιμονή παρακολούθηση (κατ’ εξακολούθηση) και παράνομη οπλοφορία, επειδή κατά τη σύλληψή του κατείχε ένα κοπίδι.
Η 22χρονη κατήγγειλε ότι ο άνδρας της έστελνε μηνύματα και την απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει αν δεν συναντηθούν
Η νεαρή γυναίκα κατέθεσε ότι ο άνδρας ήταν θαμώνας στο καφέ όπου εκείνη εργάζεται, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Της έστελνε μηνύματα στο κινητό
Όπως κατήγγειλε η 22χρονη, άρχισε να της στέλνει μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να την παρακολουθεί, περιμένοντάς την έξω από το σπίτι της.
Ο 60χρονος, που ήταν θαμώνας στο καφέ που εργάζεται η 22χρονη, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω και επάνω του βρέθηκε ένα κοπίδι
Εκτός αυτού, ο 60χρονος άρχισε και να απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει εάν δεν συναντηθούν.
Κατά την εξέτασή του από αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος απολογήθηκε λέγοντας ότι δεν απειλεί και δεν κυνηγάει κανέναν.
Όσον αφορά τον χαρτοκόπτη που βρέθηκε στην κατοχή του, ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι έκανε κάποιες δουλειές στο σπίτι και ξέχασε να τον αφήσει εκεί.
Πηγή: ΑΠΕ
- Κούβα: Δίνει χάρη σε 2.010 κρατουμένους ενόψει του Πάσχα των καθολικών
- Αρτεμις 2: Οι αστροναύτες βγαίνουν από την τροχιά της Γης και κατευθύνονται στη Σελήνη
- Ιράν: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 95 τραυματίες από τον βομβαρδισμό της γέφυρας στην Τεχεράνη
- Λίβανος: «Μεγάλη ανησυχία» από τον κίνδυνο να είναι παρατεταμένος ο μαζικός εκτοπισμός πληθυσμών
- Βόρεια Μακεδονία: «Η μακεδονική ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο υποχωρήσεων», δηλώνει ο Μίτσκοσκι
- Μεξικό: 4 νεκροί στη συντριβή μικρού αεροσκάφους μετά την απογείωση
