Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεκανοπέδιο: Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους σήμερα το απόγευμα

Λεκανοπέδιο: Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους σήμερα το απόγευμα

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα στις 7, η αναμενόμενη βροχόπτωση και τα ανοιχτά καταστήματα, αποτελούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ

Μια πραγματική «κόλαση» αναμένει τους οδηγούς τις επόμενες ώρες καθώς από το μεσημέρι και μετά θα σημειωθεί τεράστιο μποτιλιάρισμα στις περισσότερες οδικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου.

Σύμφωνα με πηγές από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Αθηναίων, σήμερα το απόγευμα Παρασκευής αναμένεται να αποδειχθεί το δυσκολότερο της χρονιάς από πλευράς κίνησης.

Βροχή, πορείες και ανοιχτά μαγαζιά αναμένεται να προκαλέσουν το απόλυτο «έμφραγμα» στους δρόμους

Κι αυτό διότι από τη μία είναι η γιορτινή εορταστική κίνηση με τα ανοιχτά μαγαζιά και από την άλλη οι πορείες στο κέντρο εν όψει της ψήφισης του προϋπολογισμού την Κυριακή.

Το εκρηκτικό κοκτέιλ, μάλιστα, έρχονται να συμπληρώσουν και οι μετεωρολογικές προβλέψεις για ραγδαία επιδείνωση του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις.

Απογευματινές ώρες αιχμής

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, βιώνουμε μια χρονική μετατόπιση της κίνησης και οι απογευματινές ώρες αιχμής έχουν γίνει πολύ πιο δύσκολες από τις πρωινές.

Οι οδηγοί καλούνται να οπλιστούν με υπομονή και να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας

Πιο συγκεκριμένα, από τις 14:30 μέχρι και τις 20:30-21:00 αυτήν την εβδομάδα, οι περισσότεροι κεντρικοί δρόμοι κατέγραψαν μεγάλη συμφόρηση.

Σήμερα Παρασκευή, μετά τη λήξη του δακτυλίου στις 15:00, σε συνδυασμό με την προγραμματισμένη συγκέντρωση και πορεία στο Σύνταγμα στις 19:00 αλλά και τις μετεωρολογικές προβλέψεις για βροχή, οι οδηγοί θα κληθούν να οπλιστούν με τεράστια υπομονή.

Οι μεγαλύτερες δυσκολίες αναμένονται στο κέντρο της Αθήνας, στον Κηφισό, στη Βασιλέως Κωσταντίνου , στην Αρδηττού, στην Κηφισίας και στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024