Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κηφισός: Μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Πειραιά λόγω ακινητοποιημένου λεωφορείου

Κηφισός: Μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Πειραιά λόγω ακινητοποιημένου λεωφορείου

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στους περισσότερους δρόμους της Αττικής

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε τους οδηγούς στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω μποτιλιαρίσματος που προκάλεσε ακινητοποιημένο λεωφορείο.

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στον Κηφισό από τουριστικό λεωφορείο που ακινητοποιήθηκε στο ρεύμα προς Πειραιά.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται σε πολλούς δρόμους της Αττικής

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στους περισσότερους δρόμους της Αττικής.

Επιπλέον, αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτήν την ώρα στους δρόμους: Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος) – από Δαφνί έως διυλιστήρια Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) – από ΚΤΕΛ έως Αχαρνών, Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος). Προβλήματα στην κυκλοφορία υπάρχουν επίσης από Αττική Οδό έως ΚΤΕΛ, στην Αλεξάνδρας, σε Μεσογείων και Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), σε Λ. Κηφισίας (κάθοδος) Βασ. Κωνσταντίνου Λιμάνι Πειραιά.

Καθημερινός Γολγοθάς
Τον Γολγοθά που βιώνουν καθημερινά χιλιάδες οδηγοί στη λεωφόρο Κηφισού αναγνωρίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, σημειώνοντας ότι το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Αττική έχει οξυνθεί τα τελευταία χρόνια και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με μέτρα της Τροχαίας.

Σύμφωνα με τους αριθμούς που ανακοίνωσε στις 29 Νοεμβρίου ο κ. Οικονόμου, μέσα σε έναν χρόνο, μεταξύ 2022 και 2023, η ημερήσια αύξηση των οχημάτων που περνούν τον Κηφισό υπολογίζεται γύρω στα 20.000 με 30.000 οχήματα.
Δηλαδή, το 2022 εκτιμάται ότι περνούσαν από τον Κηφισό καθημερινά 150.000 με 160.000 οχήματα ενώ το 2023 τα στοιχεία δείχνουν περνούν 170.000 με 190.000 οχήματα την ημέρα.

Παράλληλα, έχουμε 8 με 10 ακινητοποιήσεις οχημάτων καθημερινά.

«Μία ακινητοποίηση στον Κηφισό -εξαρτάται και σε ποιο σημείο θα γίνει και τι όχημα είναι- ό,τι και να κάνει κάποιος, καταλαβαίνετε ότι χρειάζεται ώρα για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία» λέει ο υπουργός επισημαίνοντας ότι για τον λόγο αυτό «τοποθετήσαμε γερανούς για να πηγαίνουν πιο γρήγορα, έχουμε οχήματα αποκατάστασης των βλαβών, μοτοσικλετιστές της Τροχαίας που ανεβοκατεβαίνουν» προκειμένου να γίνεται όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα η απομάκρυνση του οχήματος που εμποδίζει την κυκλοφορία.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024