Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κτηνωδία: Κρέμασαν αλεπού σε δέντρο – Της είχαν βάλει φίμωτρο

Κτηνωδία: Κρέμασαν αλεπού σε δέντρο – Της είχαν βάλει φίμωτρο

Ποδηλάτης βρήκε την αλεπού κρεμασμένη και έκανε επίσημη καταγγελία στις Αρχές

Την ώρα που το θρίλερ με τον θάνατο του Όλιβερ εξακολουθεί να εξελίσσεται, τα περιστατικά κακοποίησης ζώων είναι σχεδόν καθημερινά.

Μετά τη σκυλίτσα που βρέθηκε δεμένη σε δέντρο στο δάσος της Στροφυλιάς, σήμερα, μια αλεπού βρέθηκε φιμωμένη και κρεμασμένη σε δάσος στο Πουρναρόκαστρο της Πάτρας.

Ένας 19χρονος ποδηλάτης, ο οποίος συχνά ανεβαίνει στο Πουρναρόκαστρο για προπόνηση, μέρα-μεσημέρι βρήκε κρεμασμένη και φιμωμένη την αλεπουδίτσα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η αλεπουδίτσα που βρέθηκε φιμωμένη και κρεμασμένη

Έγινε καταγγελία στην αστυνομία – «Είναι κρίμα»

«Έκανα βόλτα κοντά στο σημείο που το λέμε ‘’σαλέ Παναχαϊκού’’ και κατεβαίνοντας από ένα μονοπάτι είδα την αλεπού κρεμασμένη σε κλαδί δέντρου. Επειδή πηγαίνω συχνά στο σημείο για προπόνηση, έχω δει κι άλλες φορές αλεπούδες και τσακάλια στην περιοχή του Πουρναρόκαστρου, αλλά δεν μ’ έχουν ενοχλήσει. Είναι κρίμα αυτό που συνέβη» λέει στην «Πελοπόννησο».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδηλάτης απευθύνθηκε στην Αστυνομία κι έκανε επίσημη καταγγελία για κακοποίηση ζώου, ώστε να ερευνηθεί το περιστατικό και να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Ήδη, έχει ανοιχθεί σχετικός φάκελος και η ΕΛΑΣ θα ξεκινήσει να ψάχνει τους βασανιστές του ζώου.

Δεμένη σκυλίτσα στη Στροφυλιά

Υπενθυμίζεται ότι δεμένο σε ένα δέντρο στο δάσος της Στροφυλιάς στην Αχαΐα, βρήκαν οι εθελοντές της «Φιλοζωϊκής Κρεστένων Νοιάζομαι» πρόσφατα ένα σκυλάκι.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media ο φιλοζωικός σύλλογος, το σκυλάκι «είχε δεθεί με αλυσίδα και σπάγκο και είχε αφεθεί για να πεθάνει». Ευτυχώς, το σκυλάκι είναι καλά στην υγεία του.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024