Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα Ζηλανδία: Μεθούσε με δύο ποτά και έβγαζε εξανθήματα – Τελικά ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο

Νέα Ζηλανδία: Μεθούσε με δύο ποτά και έβγαζε εξανθήματα – Τελικά ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο

Μπαινόβγαινε συχνά στα νοσοκομεία και παρά την ανησυχία της ότι συμβαίνει κάτι κακό, οι γιατροί διαβεβαίωναν ότι όλα είναι υπό έλεγχο.

Μια γυναίκα νόμιζε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ καθώς μεθούσε εύκολα και μάλιστα με δύο ποτά, ωστόσο αποδείχτηκε πως έπασχε από καρκίνο, ενώ είχε και όγκο έξι εκατοστών στο στήθος της.

Η Poppy Beguely που μένει στη Νέα Ζηλανδία  σε ηλικία 19 ετών παρατήρησε ότι μπορούσε να μεθύσει με μόλις δύο ποτά και αν έφτανε στα τέσσερα λιποθυμούσε. Επίσης, όποτε έπινε, ξυπνούσε με ζαλάδα, εμετούς, πληγές στη μύτη και εξανθήματα στο πρόσωπο, όπως αναφέρει η New York Post.

 Η κοπέλα είχε λέμφωμα Hodgkin σταδίου 3 και έναν όγκο έξι εκατοστών στο στήθος της

«Σχεδόν κάθε βράδυ που έβγαινα έξω κατέληγε στο να κάνω εμετό το ίδιο βράδυ ή το επόμενο πρωί», πρόσθεσε η 19χρονη.

Από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2022, η Beguely, νοσηλεύτηκε τρεις φορές μετά την βραδινή έξοδο με φίλους της.

Μπαινόβγαινε συχνά στα νοσοκομεία και παρά την ανησυχία της ότι συμβαίνει κάτι κακό, οι γιατροί διαβεβαίωναν ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Ωστόσο, ένας ειδικός ζήτησε περαιτέρω εξετάσεις και διαπίστωσε πως η κοπέλα είχε λέμφωμα Hodgkin σταδίου 3 και έναν όγκο έξι εκατοστών στο στήθος της.

Το λέμφωμα Hodkin είναι ένας καρκίνος του λεμφικού ιστού, που προσβάλλει το λεμφικό σύστημα, το οποίο αποτελεί μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος που καταπολεμά τα μικρόβια

Το 2023 λοιπόν και λίγο μετά τα 20α γενέθλια της ξεκίνησε την χημειοθεραπεία. «Ένα μέρος μου ήταν χαρούμενο που δεν έπρεπε να ανησυχώ πια για το τι ακριβώς δεν πήγαινε καλά. Αλλά το άλλο μέρος του εαυτού μου ήταν προφανώς πολύ αναστατωμένο που θα έπρεπε να κάνω χημειοθεραπεία και να χάσω μαλλιά, βλεφαρίδες και φρύδια».

Τελικά μετά από τέσσερις μήνες και μετά από αφαίρεση του όγκου έλαβε θετική γνωμάτευση, με τον καρκίνο να βρίσκεται σε ύφεση και πλέον έχει επιστρέψει στην εργασία της.

Πλέον, κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία και αναφέρει πως «το χειρότερο με τον καρκίνο, είναι ότι η ζωή σου τίθεται σε αναμονή, ενώ οι άλλοι συνεχίζουν. Όμως, που έδωσε μια διαφορετική αντίληψη για τη ζωή, αφού θεωρούσα τα πιο μικρά πράγματα ως δεδομένα. Είμαι ευγνώμων που κέρδισα τη ζωή μου πίσω, ειδικά μετά από ένα χρόνο που δεν ήξερα τι πήγαινε λάθος».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024