Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξελίξεις στη Γιουναιτεντ: Διορία σε Τεν Χαγκ, βρήκε το διάδοχό του ο Ράτκλιφ

Εξελίξεις στη Γιουναιτεντ: Διορία σε Τεν Χαγκ, βρήκε το διάδοχό του ο Ράτκλιφ

«Βόμβα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αγγλικά δημοσιεύματα να μιλούν για ραντεβού του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ με τον διάδοχο του Έρικ Τεν Χαγκ στον οποίο δόθηκε συγκεκριμένη διορία

«Βόμβα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συναντήθηκε ήδη με τον διάδοχο του Τεν Χαγκ ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και φαίνεται πως έρχονται… εξελίξεις στους «κόκκινους διαβόλους», πιθανότατα μετά το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αλλαγή στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, είναι ο Έρικ Τεν Χαγκ να μην βελτιώσει τα αποτελέσματα της ομάδας, έως ότου η INEOS «μπει» και επίσημα στους «κόκκινους διαβόλους».

Ραγδαίες εξελίξεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Τεν Χαγκ και όχι μόνο

Ο πιθανός διάδοχος του Τεν Χαγκ

Η προσωπική επιλογή του Ράτκλιφ για τον «κόκκινο» πάγκο, είναι ο Γκρέιαμ Πότερ. Ο Άγγλος αποτελούσε βασικό υποψήφιο για τον πάγκο της Νάπολι, όμως ο ίδιος δεν μπήκε σε συζητήσεις, γιατί περίμενε μήπως απολυθεί ο Έρικ Τεν Χαγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να πάρει τη θέση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον το συγκεκριμένο ενδεχόμενο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, με αγγλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Άγγλος προπονητής συναντήθηκε ήδη με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και συζήτησαν για τους «κόκκινους διαβόλους».

Αν ο Ολλανδός προπονητής δεν βελτιώσει τα αποτελέσματα και την εικόνα της Γιουνάιτεντ, μέχρι να ολοκληρωθεί η εξαγορά από την INEOS στον σύλλογο, θα αποτελέσει παρελθόν. Και πρώτο φαβορί για να τον διαδεχθεί, είναι ο Γκρέιαμ Πότερ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ράτκλιφ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024